"Αρέσει" ο Κωνσταντινίδης του ΠΑΟΚ, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο

"Αρέσει" ο Κωνσταντινίδης του ΠΑΟΚ, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

konstantinidis dimitris  paokΟ νεαρός δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης “αρέσει” στους ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά όσο δεσμεύεται με συμβόλαιο δεν σκοπεύουν να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του.

Ο 19χρονος αμυντικός δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον Χουμπ Στέφενς και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο φέρεται να έχει ζητήσει είτε να πάει δανεικός είτε να μείνει ελεύθερος, προκειμένου να μη μείνει πίσω αγωνιστικά. Στην Ένωση παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωσή του, αφού πιστεύουν ότι είναι ταλαντούχος, εξελίξιμος και έχει δυνατότητες (αν του δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες) να αποτελέσει μια ιδιαίτερα αξιόπιστη λύση σε μια θέση που έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν πολλές αξιόλογες επιλογές στην Ελλάδα.

Όσο βέβαια δεσμεύεται με συμβόλαιο και ο ΠΑΟΚ ζητάει πολλά χρήματα για να τον αφήσει ελεύθερο, η ΑΕΚ δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του. Εκτός αν μείνει ελεύθερος, ή αν προκύψει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων για μεταγραφή με ένα μικρό ποσό. Τότε δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση απ’ την πλευρά της Ένωσης.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X