Ο διαφορετικός ρόλος του Πλατέλλα που εντυπωσιάζει στο ένας εναντίον ενός

Πλατέλλας: «Απελευθερωνόμαστε και μας βγαίνουν πράγματα στο γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

platellasΔιαφορετικό ρόλο θέλησε να δώσει στον Βαγγέλη Πλατέλλα ο Δέλλας, με τον 25χρονο μεσοεπιθετικό να πραγματοποιεί μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων λεπτών στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Περαμαϊκό, πριν από περίπου μια εβδομάδα, ο τεχνικός της Ένωσης έστειλε τον Πλατέλλα πίσω από τον επιθετικό, στον άξονα, προκειμένου να δει αν μπορεί να ανταποκριθεί και σε μια άλλη θέση εκτός απ’ τα άκρα. Τα στοιχεία που έδειξε στο παιχνίδι του ήταν απολύτως θετικά και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε στο παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών,για πρώτη φορά να τον χρησιμοποιήσει στη συγκεκριμένη θέση από την αρχή ενός αγώνα.

Ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης άφησε και πάλι ικανοποιημένο τον Δέλλα, αφού μαζί με τον Ανάκογλου ήταν οι δύο παίκτες, απ’ τους οποίους περνούσε συνεχώς η μπάλα σχεδόν σε κάθε επιθετική ενέργεια της ομάδας. Ήταν μάλιστα αυτός που με προσωπική του ενέργεια κέρδισε το πέναλτι και αν δεν είχε αστοχήσει θα είχε συνδυάσει την εξαιρετική του εμφάνιση με ένα ακόμα γκολ στο πρωτάθλημα.

Αυτό που απέδειξε και χθες ο Βαγγέλης Πλατέλλας είναι ότι, είτε κινείται στα άκρα, είτε στον άξονα, η ικανότητα που έχει στο ένας εναντίον ενός αποτελεί το δυνατό του “όπλο”. Το επίπεδο στη Γ’ Εθνική ναι μεν είναι χαμηλό, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δε μειώνει την δυνατότητα του Έλληνα “άσου” να αποτελεί συνεχή πηγή κινδύνου όταν έχει τη μπάλα στα πόδια του. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το πάθος που δείχνει σε κάθε ματς είναι οι λόγοι για τους οποίους έχει ήδη “κερδίσει” τον σεβασμό των φιλάθλων της ΑΕΚ.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X