Αυτός είναι ο (σούπερ) Ανάκογλου που θέλει η ΑΕΚ και ο Δέλλας, αλλά…

Πρώτη φορά στην καριέρα του, σκοράρει σε δύο σερί ματς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

anakoglouΣτο Αιγάλεω και στο πρώτο ματς της ΑΕΚ για το 2014, είχε μεστή και καταλυτική παρουσία. Ακολούθησε μια εβδομάδα αργότερα το παιχνίδι με τον Περαμαϊκό που ήταν ο καλύτερος παίκτης του ματς και πέτυχε και το πρώτο του γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Και ακριβώς μετά, ήρθε το χθεσινό παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών, που ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου και σκόραρε και πάλι. Είναι πλέον ηλίου φαεινότερο, πως ο Δημήτρης Ανάκογλου είναι ο Δημήτρης Ανάκογλου που θέλει η ΑΕΚ. Ακριβώς όπως τον θέλει ο Δέλλας. Μαέστρο στην μεσαία γραμμή, να δίνει ρυθμό και τόνο σ’ όλη την ομάδα.

Είναι χαρακτηριστικό πως όταν προέκυψε το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με την απώλεια του Μπρέσεβιτς, ο τεχνικός της ΑΕΚ προτίμησε έναν αγωνιστικό πειραματισμό για την θέση του δευτέρου επιθετικού, παρά να «εγκλωβίσει» εκεί τον Ανάκογλου. Ήθελε να τον αφήσει τον 23χρονο μέσο σε ρόλο δεύτερου αμυντικού μέσου, να κάνει το… παιχνίδι του. Και φυσικά από την εξέλιξη του ματς, ο Δέλλας δικαιώθηκε. Μάλιστα κάθε φορά που ο τεχνικός της ΑΕΚ έβρισκε ευκαιρία, σε διακοπές του ματς λόγω τραυματισμών, φώναζε κοντά του στην γραμμή του πλαγίου τον Ανάκογλου και του έδινε οδηγίες. Από τα πόδια του 23χρονου μέσου βλέπετε, περνούσε ότι καλό και δημιουργικό έκανε η ομάδα στο χθεσινό ματς.

Μπορεί βέβαια ο Δέλλας να είδε στο γήπεδο τον παίκτη που θέλει να βλέπει και μπορεί ο κόσμος να σηκωνόταν στο… πόδι κάθε φορά που ο Ανάκογλου «άδειαζε» δυο και τρεις αντιπάλους με τις εμπνεύσεις του. Αλλά υπήρξε και ένας, που δεν έμεινε ικανοποιημένος από την χθεσινή παρουσία του 23χρονου μέσου. Αυτός είναι ο ίδιος ο Ανάκογλου. Όλοι οι συμπαίκτες του, τον πλησίαζαν στα αποδυτήρια μετά το ματς για να τον αποθεώσουν για την εμφάνιση. Και εκείνος «στραβωμένος» με τον εαυτό του, τους έλεγε για την ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου «που κανονικά δεν χάνεται με τίποτα» (δική του ατάκα) και για την ανάγκη να βελτιώσει πολλά πράγματα ακόμα στο παιχνίδι του.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X