Γροντής στο enwsi.gr: "Γι' αυτό παίζουμε καλύτερα στο β' ημίχρονο" (VIDEO)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

grontisΟ Δημήτρης Γροντής εξηγεί αποκλειστικά στην κάμερα του enwsi.gr τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι η ΑΕΚ πατάει …γκάζι στο β’ ημίχρονο κάθε αγώνα, ενώ ξεκαθαρίζει ότι ούτε στη Νάξο θα υπάρχει δικαιολογία για την ομάδα του.

Ο νεαρός “άσος” του δικεφάλου κατάφερε και χθες να ξεχωρίσει με την απόδοσή του. Σκόραρε μάλιστα, αλλά κακώς δεν μέτρησε το γκολ που πέτυχε. Λίγο μετά το τέλος του ματς έδωσε τη δική του εξήγηση για την αλλαγή εικόνας της ΑΕΚ στο β’ σαρανταπεντάλεπτο των περισσότερων αναμετρήσεων:

“Όσο περνάει ο χρόνος και ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο αποδίδουμε καλύτερα επειδή ελέγχουμε τον αντίπαλο. Έχουμε δει και τα πατήματά τους, ίσως κουράζονται κι αυτοί περισσότερο. Ξέρουμε καλύτερα τις δυνατότητές τους και που πρέπει να χτυπήσουμε. Σίγουρα στα τελευταία δύο ματς μας βοήθησε και το γεγονός ότι πετύχαμε γκολ πριν το τέλος του ημιχρόνου. Είναι άλλο να πηγαίνεις με 0-0 στα αποδυτήρια και άλλο να προηγείσαι. Πόσο μάλλον αν το γκολ αυτό επιτυγχάνεται προς το τέλος του α’ ημιχρόνου. Εμείς βέβαια θέλουμε από την αρχή να ανοίγουμε το σκορ, αλλά σίγουρα ακόμα κι έτσι μας βοηθάει πολύ. Τον τελευταίο καιρό έχουμε παρατηρήσει ότι μας βγαίνει στο γήπεδο η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις”.

Ο Γροντής αναφέρθηκε και στο ματς που ακολουθεί, εκτός έδρας κόντρα στον Πανναξιακό:

“Θα δούμε τις συνθήκες στη Νάξο, αλλά εμείς έτσι κι αλλιώς πάμε πάντα για τη νίκη. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε για το γήπεδο ούτε για τον αντίπαλο. Θα παίξουμε σαν ΑΕΚ για να κερδίσουμε. Το γεγονός μάλιστα ότι θα έχουμε ξανά τους φιλάθλους στο πλευρό μας είναι ένα κίνητρο παραπάνω για να πάρουμε τη νίκη και να δώσουμε χαρά στον κόσμο που μας ακολουθεί από την πρώτη στιγμή”.

[youtube id=”DsPFgvm6Dnk” width=”600″ height=”350″]

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X