"Αυτό θέλω να βλέπω" (VIDEO)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas5Η ΑΕΚ δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών, αλλά αντίθετα όσο περνάει ο καιρός φαίνεται ότι εμφανίζει στο παιχνίδι της στοιχεία απ’ αυτά που δουλεύει καθημερινά ο Δέλλας στις προπονήσεις. Η πιο χαρακτηριστική φάση, η οποία κατά κάποιο τρόπο αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία του τεχνικού της Ένωσης στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας ήταν αυτή απ’ την οποία προήλθε το δεύτερο γκολ.

Μέσα σε 10 δευτερόλεπτα οι ποδοσφαιριστές του δικεφάλου άλλαξαν πέντε φορές τη μπάλα και μάλιστα σε πολύ μικρό χώρο, πριν ο Ανάκογλου τη στείλει στα δίχτυα της εστίας των φιλοξενούμενων. Τι έγινε μέσα σ’ αυτά τα 10′ δευτερόλεπτα; Ο Γροντής έκανε κίνηση στο χώρο και πήρε τη μπάλα από τον Κορδέρο. Έπαιξε γρήγορα με τον Πόποβιτς, ο οποίος του την επέστρεψε για να βγάλει αυτός μόνο του στο δεξί άκρο τον Γεωργέα, που είχε ήδη κάνει ωραία κίνηση στο χώρο. Ο έμπειρος “άσος” της ΑΕΚ γύρισε τη μπάλα ακριβώς στο σημείο που έπρεπε, με τον Δημήτρη Ανάκογλου να πλασάρει σωστά και νικά τον τερματοφύλακα του Ερμή.

Ο Δέλλας ελάχιστες φορές πανηγυρίζει έντονα τα γκολ που πετυχαίνει η ομάδα του. Ούτε τώρα το έκανε, απλά μόλις είδε τη μπάλα να καταλήγει στο βάθος της αντίπαλης εστίας χειροκρότησε και κούνησε εμφανώς ικανοποιημένος το κεφάλι του. Αμέσως γύρισε προς τους συνεργάτες του, τονίζοντάς τους χαρακτηριστικά: “Αυτό είναι. Πάρα πολύ ωραίο. Πραγματικά πολύ ωραίο”. Εννοείται ότι όλοι συμφώνησαν από τον πάγκο, βλέποντας να “αποτυπώνεται” στον αγωνιστικό χώρο η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Πατήστε εδώ και δείτε το VIDEO με τα Highlights του αγώνα για να θυμηθείτε τη φάση του γκολ. 

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X