
Το enwsi.gr σας αποκάλυψε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Αλέξανδρο Περογαμβράκη. Εδώ επίσης διαβάσατε για τη σφοδρή επιθυμία του 26χρονου επιθετικού να φορέσει τη φανέλα της Ενωσης. Ωστόσο, χθες γνωστοποιήθηκε πως ο Περογαμβράκης συμφώνησε με τον ΟΦΗ για να συνεχίσει την καριέρα του στην κρητική ομάδα. Αξιόπιστες πληροφορίες οδηγούν στο συμπέρασμα, πως η διαφορά στις οικονομικές προτάσεις που κατέθεσαν προς τον παίκτη ΑΕΚ και ΟΦΗ, ήταν που έκαναν τον «Πέρο» να παραμείνει κάτοικος Ηρακλείου για την επόμενη τριετία.
Από την πλευρά της ΑΕΚ υπήρξε επίσημο ενδιαφέρον για τον Περογαμβράκη με την υποβολή πρότασης για συμβόλαιο συνεργασίας που θα ξεκινούσε από το ερχόμενο καλοκαίρι. Ανάλογη προσφορά είχε κάνει και ο ΟΦΗ στον 26χρονο φορ, καθώς ήθελε να τον κρατήσει στο δυναμικό του. Ο Περογαμβράκης ήθελε να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, αλλά να σκεφτεί και το καλύτερο για την καριέρα του. Αυτό ενδεχομένως να είναι το καλύτερο συμβόλαιο που θα υπογράψει και είναι εύλογο πως μετρούσε κάθε λεπτομέρεια.
Πληροφορίες από την Κρήτη ανέφεραν πως η τελική πρόταση του ΟΦΗ ήταν για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με αποδοχές που ξεκινούσαν από 80.000 ευρώ και αυξάνονταν κλιμακωτά ανά χρόνο. Η προσφορά της ΑΕΚ ήταν μικρότερη και δεν υπήρξε καμία κίνηση για να υπάρξει διαπραγμάτευση ή ενδεχομένως αντιπρόταση σε όσα έδινε ο ΟΦΗ. Και έτσι ο Περογαμβράκης προτίμησε να μείνει στην Κρήτη, καθώς δεχόταν ασφυκτικό πρεσάρισμα και δεν ήθελε να ρισκάρει τη σιγουριά της πρότασης.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

«Ο Ντι Μαρία συμφώνησε με ομάδα της Mέσης Ανατολής»

Ρεκόρ προσέλευσης με 9 εκατ. θεατές στη Ligue 1 – Πάνω από 61 χιλιάδες ο μέσος όρος της Μαρσέιγ

Δίχως ίχνος Photoshop: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δείχνει το κορμί της με μαγιό όπως πραγματικά είναι και αποθεώνεται στο instagram (ΦΩΤΟ)

Ύστερα από το δεύτερο «χαστούκι» από τον Άρειο Πάγο: Βρήκε κόμμα ο Κασιδιάρης

Θα είναι πάντα η σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού