Άρσεναλ: Δύσκολα θα παίξει στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι ο Μπουκαγιό Σάκα

Ο Σάκα με τον Αρτέτα

Αμφίρροπη μοιάζει η συμμετοχή του Μπουκαγιό Σάκα στο κρίσιμο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα μεγάλο πρόβλημα θα έχει να αντιμετωπίσει ο Μικέλ Αρτέτα εν όψει του Κυριακάτικου ντέρμπι (8-10-23) με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Etihad Stadium», διότι στη χθεσινοβραδινή ήττα της Άρσεναλ από την Λάνς στην Γαλλία με 2-1, τραυματίστηκε ο Μπουκαγιό Σάκα.

Ο Άγγλος δεξιός εξτρέμ αποτελεί τον πιο επιδραστικό παίκτη της Άρσεναλ, όντας ο εκφραστής των περισσότερων επιθετικών ενεργειών της ομάδας του Λονδίνου. Ο 22χρονος είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που φτάνει τα 5+ γκολ και τις 5+ ασίστ στα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Το μέγεθος του τραυματισμού δεν έχει γινεί γνωστό για την ώρα, με τον προπονητή της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέρα, να παραδέχεται πως η πρώτη διάγνωση για τον Σάκα δεν είναι καλή, αποκαλύπτοντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, τον τρόπο που ο παίκτης του αποχώρησε από το γήπεδο:

«Προσπάθησε να γυρίσει μια μπάλα στο πρώτο ημίχρονο και ένιωσε κάτι. Είναι κάτι μυϊκό. Δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει. Δεν ξέρουμε περισσότερα, αλλά ήταν αρκετά μεγάλο για να τον απομακρύνουμε».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X