Φλαούνας στο enwsi.gr: "Δεν επηρεαστήκαμε από την αλλαγή προπονητή"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

klaroudas flaounasΔύο ημέρες πριν από τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Κλαρούδας υπέβαλλε την παραίτησή του. Στο χθεσινό (19/1) ματς η Ένωση κατάφερε να επικρατήσει των Θεσσαλονικέων στο κλειστό γήπεδο της Γλυφάδας με τον μέχρι πρότινος βοηθό προπονητή, Άκη Φλαούνα να τον αντικαθιστά. Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε στο enwsi.gr και τόνισε πως η ομάδα του δεν επηρεάστηκε από αυτήν την εξέλιξη. Διαβάστε τι είπε για τη νίκη της Ένωσης επί του ΠΑΟΚ, για το κακό τρίτο σετ, αλλά και για τον κόσμο.

«Ήταν ένα ντέρμπι που καταφέραμε να κερδίσουμε. Οι παίκτες μας δεν έδειξαν να επηρεάζονται από την παραίτηση του προπονητή τους. Το συζητήσαμε με τα παιδιά, είναι επαγγελματίες και αυτό φάνηκε στο γήπεδο».

Για την …χαλάρωση της ΑΕΚ στο τρίτο σετ είπε: «Τα δύο πρώτα σετ τα πήραμε σχετικά εύκολα, κι έτσι η ομάδα  στο τρίτο σετ έδειξε μία χαλάρωση. Παρουσιάσαμε λίγα προβλήματα στην υποδοχή και ο ΠΑΟΚ το εκμεταλλεύτηκε. Στο τέταρτο σετ όμως δείξαμε “μέταλλο” νικητή, κάναμε τα πράγματα έτσι όπως τα είχαμε σχεδιάσει, συγκεντρωθήκαμε στην υποδοχή και νικήσαμε».

Ο Φλαούνας θέλησε να σχολιάσει και τη δυναμική παρουσία των φίλων της ΑΕΚ: «Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός. Ήταν ο όγδοος παίκτης μας για ακόμη μία φορά. Μας έδωσε δύναμη στο τρίτο σετ που χάναμε και μας βοήθησε να κερδίσουμε το τέταρτο. Θέλουμε να είναι πάντα κοντά μας, σε κάθε παιχνίδι.Πλέον έχουμε άλλες απαιτήσεις με το League Cup στην Αλεξανδρούπολη που θα  έχουμε και τον κόσμο μας εκεί, αλλά και στο Κύπελλο την επομένη βδομάδα με την Παναχαϊκή, που θα πάμε να νικήσουμε στην Πάτρα με τη βοήθεια του κόσμου. Αυτό είναι το κάτι παραπάνω που έχει η ΑΕΚ σε σχέση με άλλες ομάδες».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X