Το χρηματιστήριο του παιχνιδιού ΑΕΚ – Ερμής Ζωνιανών με τον δείκτη τιμών του Enwsi.gr

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

xrimaΔιαβάστε στο Enwsi.gr, που κινήθηκαν οι κιτρινόμαυρες «μετοχές» στο ματς με τον Ερμή Ζωνιανών:

LIMIT DOWN (προς τα κάτω)

Δημήτρης Γροντής: Πέτυχε ένα γκολ, το οποίο κακώς ακυρώθηκε. Και γενικώς είχε κέφι. Αλλά έκανε πολλά λάθη και κυρίως άφησε ημιτελείς, πολλές από τις προσπάθειες που πήρε.

ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ (ούτε κάτω, ούτε πάνω)

Μπρούνο Τσιρίλο: Για μια ακόμα φορά, έκανε απολύτως επαγγελματικά την δουλειά που έπρεπε να κάνει. Κρατούσε τις ισορροπίες στα μετόπισθεν και «καθάριζε» όσες φάσεις χρειαζόταν.

 Άλεξ Ντακόλ: Πολλές φορές εγκλωβίστηκε στην αντίπαλη άμυνα και χρειάστηκε να βγει μακριά από τον χώρο δράσης του. Πήρε όμως ορισμένες καλές προσπάθειες πάνω του, με κορυφαία το σουτ στο δοκάρι.

LIMIT UP (Προς τα πάνω)

Μιγκέλ Κορδέρο: Σούπερ εμφάνιση έκανε ο Ισπανός μέσος και ήταν από τους κορυφαίους του ματς. Τα έκανε όλα στην μεσαία γραμμή, με καταλυτική παρουσία σ’ όλους τους τομείς του παιχνιδιού της ομάδας. Έδωσε και όμορφη ασίστ, στο γκολ που κακώς ακυρώθηκε.

Βαγγέλης Πλατέλλας: Ξεκίνησε για πρώτη φορά σ’ έναν ρόλο δεύτερου επιθετικού. Πήρε πολλές πρωτοβουλίες, κέρδισε το πέναλτι (το οποίο έχασε) και έδωσε και την ασιστ για το γκολ του Τσεβά. Πεισματάρης και κινητικός, ανίκητος στο ένας εναντίον ενός, διαρκής απειλή.

Βασίλης Ρόβας: Καταπληκτική δουλειά και πάλι. Έπαιξε σ’ όλο το ματς ως κεντρικός αμυντικός, αλλά βοήθησε πολύ σημαντικά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ΑΕΚ. Πολλές κάθετες πάσες, πολλά καλά στημένα, πολλές σωστές πρωτοβουλίες.

Σταύρος Πεταυράκης: Ένα ακόμα εξαιρετικό ματς για τον αριστερό μπακ της ΑΕΚ. Αλώνισε την πλευρά του, βοήθησε επιθετικά και ήταν εντυπωσιακός ο τρόπος που έκανε κινήσεις χωρίς την μπάλα στα πόδια του.

Νίκος Γεωργέας: Πολύ καλή η παρουσία του από την θέση του δεξιού μπακ. Είχε σημαντική συμμετοχή στην επιθετική λειτουργία, πήρε προσπάθειες πάνω του και έδωσε και την ασιστ στο γκολ του Ανάκογλου.

Φώτης Καραγκιολίδης: Δεν είχε και πάλι πολλή δουλειά. Όμως αυτή την φορά χρειάστηκε να κάνει καίριες και κυρίως έγκαιρες παρεμβάσεις. Το έκανε και πάλι με τρόπο ιδανικό. Σταθερός και ήρεμος, φώναξε «παρών» όσες φορές χρειάστηκε.

Ζντράφκο Πόποβιτς: Μέχρι να πετύχει το γκολ, ήταν και νωθρός και χωρίς καλά πατήματα. Μετά το σκοράρισμα του, απελευθερώθηκε και βοήθησε σημαντικά. Έβγαλε και πάθος στο γήπεδο, ενώ βοήθησε ακόμα και στην άμυνα.

Βασίλης Τσεβάς: Ήταν η πρώτη κίνηση του Δέλλα από τον πάγκο και πήρε αρκετά λεπτά συμμετοχής. Τον ένιωσε για τα καλά η αντίπαλη άμυνα και πέτυχε και το δεύτερο γκολ του στην φετινή σεζόν.

Σωκράτης Τσουκαλάς: Μπήκε για να αντικαταστήσει τον Γεωργέα, αλλά ήταν εντυπωσιακό το γεγονός πως βρήκε αμέσως ρυθμό. Πήρε καλές προσπάθειες πάνω του και επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

BLUE CHIP

Δημήτρης Ανάκογλου: Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ. Ο μαέστρος που έδινε τον ρυθμό στην ομάδα. Εντυπωσιακή και η ενέργεια που είχε και οι ενέργειες που έπαιρνε τις οποίες οι αντίπαλοι σταματούσαν μόνο με φάουλ. Βρήκε δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενο ματς και θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X