ΟΦΗ: Η ομιλία του Γιαννούλη στα αποδυτήρια πριν το ματς με την Ένωση - «Όλη η Ελλάδα λέει ότι η ΑΕΚ παίζει απόψε ντέρμπι» (VIDEO)

ΟΦΗ: Η ομιλία του Γιαννούλη στα αποδυτήρια πριν το ματς με την Ένωση - «Όλη η Ελλάδα λέει ότι η ΑΕΚ παίζει απόψε ντέρμπι» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο ΟΦΗ δημοσίευσε ένα βίντεο από την αρχηγική ομιλία του Κώστα Γιαννούλη στα αποδυτήρια της ομάδας πριν το ματς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΟΦΗ δημοσίευσε ένα βίντεο από την αρχηγική ομιλία του Κώστα Γιαννούλη στα αποδυτήρια της ομάδας πριν το νικηφόρο ματς με την ΑΕΚ.

Λίγο πριν τη σέντρα του ματς με την ΑΕΚ, ο Γιαννούλης τόνισε πως πρέπει εκείνος και οι συμπαίκτες του να βγουν στο γήπεδο και να αποδείξουν πως είναι αλήθεια όλα αυτά που λέγονται απ’ όλη την Ελλάδα για κείνους, ότι δηλαδή θα είναι ντέρμπι το ματς με την ΑΕΚ, επειδή έχουν καλό σύνολο και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά τα όσα είπε και το βίντεο με την ομιλία του:

«Όλη η Ελλάδα λέει ότι η ΑΕΚ παίζει απόψε ντέρμπι γιατί έχουμε καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Μας σέβονται και ξέρουν ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε εδώ μέσα. Πάμε να δείξουμε όλα όσα λέει για εμάς η Ελλάδα».

Δείτε το βίντεο:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X