Ο Κλάτενμπεργκ πρότεινε να υπάρχει στο VAR παλαίμαχος παίκτης

Ο Κλάτενμπεργκ πρότεινε να υπάρχει στο VAR παλαίμαχος παίκτης
Photo Credits: INTIME

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ κλήθηκε να σχολιάσει τα πρόσφατα λάθη του VAR στην Πρέμιερ και έκανε μια πρωτότυπη πρόταση για να λυθούν τα προβλήματα που δημιουργούνται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις λανθασμένες αποφάσεις του VAR στην Αγγλία σχολίασε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Αφορμή ήταν, φυσικά, η φάση που προκάλεσε χαμό στο Νησί το περασμένο Σαββατοκύριακο με το (κανονικό) γκολ του Λουίς Ντίας που ακυρώθηκε στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Τότεναμ.

Πρόκειται μια φάση που συζητιέται ακόμα, καθώς υπήρξε μεγάλο μπέρδεμα, δεν μπήκαν καν σωστά οι γραμμές για να διαπιστωθεί αν όντως υπήρξε οφσάιντ.

Και ο Κλάτενμπεργκ κλήθηκε να μιλήσει για τα προβλήματα που συχνά δημιουργεί το VAR αντί να λύσει τα ήδη υπάρχοντα.

Ποια ήταν η πρόταση του συμβούλου της Super League; «Νομίζω ότι θα μπορούσαν να βοηθήσουν παλαίμαχοι παίκτες με την παρουσία τους στην αίθουσα του VAR. Θα μπορούσαν να έχουν τον ρόλο του AVAR ή ενός δεύτερου AVAR. Δηλαδή να υπάρχουν δύο ή τρεις αξιωματούχοι της διαιτησίας και ένας πρώην ποδοσφαιριστής, να συζητούν για την επίμαχη φάση και να καταλήγουν σε απόφαση.

Θα μπορούσε αυτό να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στον καταλογισμό ενός φάουλ ή στην υπόδειξη ξεκάθαρων κόκκινων καρτών. Είμαι υπέρ αυτής της άποψης και ελπίζω ότι μελλοντικά θα το δοκιμάσουμε για να δούμε αν όντως μπορεί να βοηθήσει στον περιορισμό των λαθών. Εξάλλου, αυτός είναι ο στόχος» είπε ο Κλάτενμπεργκ.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X