Κάρι: «Θέλω να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού»

Κάρι: «Θέλω να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού»
Photo Credits: INTIME

Ο Στεφ Κάρι μίλησε στην Media Day των Ουόριορς εκφράζοντας ανοικτά την επιθυμία του να αγωνιστεί με την team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως φαίνεται οι ΗΠΑ θα κατεβάσει την Dream Team της στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα λάβουν χώρα στο Παρίσι το επόμενο καλοκαίρι.

Μετά τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Κέβιν Ντουράντ, που δήλωσαν ανοικτά ότι θέλουν να αγωνιστούν με την εθνική τους ομάδα, ο παίκτης των Ουόριορς δήλωσε και αυτός την πρόθεση του να συμμετάσχει στο τουρνουά του επόμενου καλοκαιριού.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

«Μίλησα με κάποιους ανθρώπους για αυτή την ευκαιρία. Αν όλα μείνουν ως έχουν σίγουρα θέλω να παίξω. Είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Αντιλαμβάνομαι ακόμα ότι είναι ευκαιρία για την Εθνική ΗΠΑ να ανακτήσει την κυριαρχία της στον κόσμο, οπότε σίγουρα θέλω να είμαι εκεί, να είμαι στην ομάδα. Μακάρι να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα που να είμαστε όλοι εκεί».

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X