Ιντζάγκι: «Καλή ομάδα η Μπενφίκα, πολύ απαιτητικός αγώνας»

Ιντζάγκι: «Καλή ομάδα η Μπενφίκα, πολύ απαιτητικός αγώνας»
Photo Credits: INTIME

O προπονητής της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι ζήτησε συγκέντρωση από τους παίκτες του για το ματς με την Μπενφίκα, τονίζοντας ότι θα είναι ένα απαιτητικό ματς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη δυσκολία του αγώνα με τη Μπενφίκα τόνισε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Ίντερ, Φίλιπο Ιντζάγκι.

Πιο αναλυτικά όσα είπε:

«Θα είναι ένας απαιτητικός αγώνας, αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που παίζει με πολύ υψηλή ένταση, η οποία, όπως η Ίντερ, έχει κερδίσει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος εκτός από έναν.

Έχουν ήδη κερδίσει το Σούπερ Καπ, είναι μια ομάδα που αποτελείται από παίκτες που γνωρίζονται: έχουν αλλάξει 3-4, αλλά με τις ίδιες αρχές. Έχασε τον πρώτο του αγώνα στο Champions League και έμεινε αμέσως με δέκα παίκτες και παρόλα αυτά θα άξιζε περισσότερα».

Η Μπενφίκα είναι μεγάλη ομάδα, άλλαξαν κάποιους παίκτες, έφεραν έναν νέο τερματοφύλακα, έχουν δύο διαφορετικούς χαφ, είναι ο Ντι Μαρία και ο σέντερ φορ έχει αλλάξει. Άλλαξαν κάποιους παίκτες που τους δίνουν ποιότητα., όπως ο Ντι Μαρία που όλοι γνωρίζουμε, αλλά οι αρχές του παιχνιδιού είναι ίδιες. Νομίζω ότι γενικά θα είναι ένας πολύ ισορροπημένος όμιλος».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X