Δοκάρι και νέα καλή εμφάνιση από Μάνταλο

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mantalos1Ακόμα μια καλή εμφάνιση με την φανέλα της Ξάνθης πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Πέτρος Μάνταλος. Ο νεαρός μέσος, ο οποίος ανήκει στην ΑΕΚ είχε δοκάρι στο αποψινό εκτός έδρας ματς της Ξάνθης με τον Εργοτέλη (2-2). Ο Μάνταλος αγωνίστηκε για 59 λεπτά, κάνοντας αισθητή την παρουσία του δημιουργώντας προβλήματα στην άμυνα της κρητικής ομάδας. Μάλιστα, έχασε μεγάλη ευκαιρία να χριστεί σκόρερ και να κάνει το 0-1 για την ομάδα του, όταν στο 8ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ και άστοχη έξοδο του Αθανασίου, σούταρε δυνατά τραντάζοντας το δοκάρι.

Ο Μάνταλος από το καλοκαίρι είναι παίκτης της ΑΕΚ. Και οι άνθρωποι της ομάδας παρακολουθούν την πορεία του. Και όταν βλέπουν τέτοιες καλές εμφανίσεις από τον νεαρό ποδοσφαιριστή, σίγουρα θα αισθάνονται δικαιωμένοι που τον απέκτησαν και που από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φοράει τη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X