Λατρεία του κόσμου της ΑΕΚ για τον Αλμέιδα - Το ξεχωριστό δώρο και η κρητική φορεσιά (ΦΩΤΟ)

Λατρεία του κόσμου της ΑΕΚ για τον Αλμέιδα - Το ξεχωριστό δώρο και η κρητική φορεσιά (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Απίστευτη η λατρεία του κόσμου για τον Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτη είναι η λατρεία του κόσμου της ΑΕΚ στον Ματίας Αλμέιδα!

Στιγμές έντονης λατρείας παρακολουθούμε κάθε φορά που συναντιέται ο προπονητής της ΑΕΚ με τον κόσμο της ομάδας. Έτσι έγινε και στην Κρήτη!

Μετά την αποθέωση στο ξενοδοχείο από τους φιλάθλους της Ένωσης που είχαν συγκεντρωθεί εκεί και τον… έπνιξαν στην αγκαλιά τους, ήταν η ώρα ο Αργεντινός να λάβει ένα… ξεχωριστό δώρο από τους Ενωσίτες της Κρήτης.

Ο ΣΦ Ηρακλείου επισκέφτηκε το ξενοδοχείο της ΑΕΚ και έκανε δώρο στον Αλμέιδα ένα παραδοσιακό κρητικό μαχαίρι, ενώ του.. φόρεσε και κρητικό σαρίκι, το οποία εντυπωσίασε τον προπονητή του «Δικεφάλου».

Δείτε τις ΦΩΤΟ:

Λατρεία του κόσμου της ΑΕΚ για τον Αλμέιδα - Το ξεχωριστό δώρο και η κρητική φορεσιά (ΦΩΤΟ) Λατρεία του κόσμου της ΑΕΚ για τον Αλμέιδα - Το ξεχωριστό δώρο και η κρητική φορεσιά (ΦΩΤΟ) Λατρεία του κόσμου της ΑΕΚ για τον Αλμέιδα - Το ξεχωριστό δώρο και η κρητική φορεσιά (ΦΩΤΟ) Λατρεία του κόσμου της ΑΕΚ για τον Αλμέιδα - Το ξεχωριστό δώρο και η κρητική φορεσιά (ΦΩΤΟ) Λατρεία του κόσμου της ΑΕΚ για τον Αλμέιδα - Το ξεχωριστό δώρο και η κρητική φορεσιά (ΦΩΤΟ) Λατρεία του κόσμου της ΑΕΚ για τον Αλμέιδα - Το ξεχωριστό δώρο και η κρητική φορεσιά (ΦΩΤΟ) Λατρεία του κόσμου της ΑΕΚ για τον Αλμέιδα - Το ξεχωριστό δώρο και η κρητική φορεσιά (ΦΩΤΟ) Λατρεία του κόσμου της ΑΕΚ για τον Αλμέιδα - Το ξεχωριστό δώρο και η κρητική φορεσιά (ΦΩΤΟ) Λατρεία του κόσμου της ΑΕΚ για τον Αλμέιδα - Το ξεχωριστό δώρο και η κρητική φορεσιά (ΦΩΤΟ)

Γιώργος Τσακίρης: Αντίο Αραούχο και όλες οι ερωτήσεις σας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X