Ο Βασίλης Παλαιοκώστας πάει... Hollywood: «Μάχη» δίνουν πέντε μεγάλα στούντιο για να κάνουν ταινία την ζωή του (VIDEO)

Ο Βασίλης Παλαιοκώστας πάει... Hollywood: «Μάχη» δίνουν πέντε μεγάλα στούντιο για να κάνουν ταινία την ζωή του (VIDEO)

Ο Βασίλης Παλαιοκώστας έγινε γνωστός και εκτός συνόρων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Παλαιοκώστας παραμένει άφαντος, ακόμη και μετά την κινηματογραφική απόδρασή του από τις φυλακές Κορυδαλλού το 2009. Οι εικασίες σχετικά με το πού βρίσκεται είναι πολλές αλλά οι περισσότερες είναι αβάσιμες. Οι συζητήσεις έχουν επεκταθεί ακόμη και πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας, και τώρα το Hollywood ετοιμάζεται για μια ταινία που υπόσχεται να είναι ενδιαφέρουσα.

Η ζωή και η κινηματογραφική απόδραση του Βασίλη Παλαιοκώστα οδεύουν προς το Hollywood. Φαίνεται ότι η ιστορία του πιο καταζητούμενου δραπέτη της Ελλάδας έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι η ζωή του θα μεταφερθεί σε ταινία ή σειρά.


Τα ίχνη του χάθηκαν τον Φεβρουάριο του 2009 μετά την περιβόητη απόδραση με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού. Εκτός από την κινηματογραφική απόδραση, αυτό που τράβηξε την προσοχή όλων ήταν οι θρύλοι γύρω από το όνομά του.

«Πρόκειται για μια συναρπαστική ιστορία που έχει όλα τα συστατικά μιας τηλεοπτικής επιτυχίας. Διαθέτει κινηματογραφικές αποδράσεις και ληστείες και οι πρωταγωνιστές μοιάζουν σαν να έχουν βγει κατευθείαν από το κεντρικό κάστινγκ» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Λίνος, επικεφαλής επιχειρηματικών υποθέσεων στο Kaleidoscope.

Όπως μοιράστηκε ο κ. Λίνος με το Mega TV, υπάρχουν εικασίες ότι ο Βασίλης Παλαιοκώστας μπορεί να βρίσκεται στα Βαλκάνια, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι ζει στο Άμστερνταμ και διατηρεί μια φάρμα με τουλίπες.

AEK Basket Queen by Betsson: Όλα τα νέα για Σάκοτα, μεταγραφές και αποχωρήσεις
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X