Ιδανική πρεμιέρα για την ΑΕΚ στην Α' Εθνική- Επικράτησε με 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη!

Εικόνες από το Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ξεκίνησε το ...ταξίδι της στην Α' Εθνική με νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-0

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το …ταξίδι της στην Α’ Εθνική η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ η οποία επικράτησε με 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη για την 1η αγωνιστική της Α’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Η ομάδα του Νίκου Γκαλίτσιου με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο κατάφερε να πάρει το τρίποντο και να φύγει νικήτρια από μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια επίσης νεοφώτιστη ομάδα. Τα γκολ της ΑΕΚ, τα πέτυχαν οι Καπνίση με πέναλτι στο 39’ και η Κόλλια με ένα εντυπωσιακό σου στο 48′ η οποία και σχημάτισε το γράμμα «Μ» με τα χέρια της, αφιερώνοντας και αυτή τη νίκη στον Μιχάλη.

MVP της αναμέτρησης αναδείχτηκε η Κολομβιανή Βίνους Πινέδα που έκανε πολλή δουλειά μέσα στο γήπεδο, μοιράζοντας σωστά το παιχνίδι της ΑΕΚ. Ξεχωριστή στιγμή στο παιχνίδι όταν οι οπαδοί του Αστέρα φώναξαν «Μιχάλη ζεις για πάντα ΑΕΚτζής» αναφερόμενοι φυσικά στον αδικοχαμένο φίλο της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Η εξέλιξη του αγώνα

Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά, χωρίς καμία από τις δύο ομάδες να μπορεί να επιβάλει τον ρυθμό της. Σταδιακά Αστέρας και ΑΕΚ έγιναν πιο επικίνδυνοι, αλλά τόσο οι άμυνες των δύο ομάδων, όσο και οι δύο τερματοφύλακες διατηρούσαν το μηδέν πίσω. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο, όμως, η Πινέδα μπήκε από τα πλάγια στην περιοχή του Αστέρα και ανατράπηκε, κερδίζοντας έτσι το πέναλτι. Η Καπνίση δεν αστόχησε και η ΑΕΚ πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 0-1.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, η Κόλλια εξαπέλυσε έναν… κεραυνό από τα 25 μέτρα, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και μέσα από τη γραμμή του τέρματος σημειώνοντας το 0-2. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγουν μπροστά, όμως οι «κιτρινόμαυρες» έλεγχαν πλήρως το παιχνίδι, πίεσαν για περισσότερα γκολ και αν ήταν πιο εύστοχες στην τελική πάσα θα το είχαν πετύχει. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις «κιτρινόμαυρες» να πανηγυρίζουν έξαλλα το πρώτο τους τρίποντο και να ετοιμάζονται για τη συνέχεια.

Αστέρας Τρίπολης: (Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Γρηγοριάδου, Νεοφύτου, Μεντόζα, Μελισσού, Μιχαλοπούλου, Δρκακωνάκη, Φακίου, Τζαφέρη, Γούλα, Μοσκοφίδου, Γεωργαντζή

Αναπληρωματικές: Πετροπούλου, Ματζάνα, Ζιώγα, Καντζιώρα, Ντούρκοβιτς, Λαμπράκη, Μάλλιαρη, Πάστρα, Παπαϊωάννου

ΑΕΚ: (Νίκος Γκαλίτσιος): Χατζηχαριστού, Παυλοπούλου, Κόλια, Πινέδα, Μπριάνα, Καπνίση, Νίκα, Μπούτλα, Τσελέντη, Ντζάνη

Αναπληρωματικές: Κοτσιμπέλι, Τριανταφυλλοπούλου, Τριβυζάκη Μπαλντίδη, Ίβιτς, Ροπόκη, Τζουρτζουράκη

 

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X