Ντζάνη: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην ΑΕΚ»

Επιβεβαίωση enwsi.gr: Στην ΑΕΚ και επίσημα η Στέλλα Ντζάνη!
Photo Credits: INTIME

Η αθλήτρια της ΑΕΚ, Στέλλα Ντζάνη μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για την νικηφόρα πρεμιέρα επί του Αστέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Στέλλα Ντζάνη μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στο action24 για την πρεμιέρα και τους στόχους της ομάδας σχολιάζοντας: «Καινούργια ομάδα και πρώτη συμμετοχή για μένα. Πρώτη νίκη. Το ξέραμε ότι η πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, κάναμε μια καλή αρχή και συνεχίζουμε. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην ΑΕΚ, το επίπεδο είναι πολύ καλό. Δουλεύουμε πολύ μεταξύ μας η ομάδα έχει πολλά νέα παιδιά και η δουλειά μας βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο». Όσον αφορά τους στόχους της φετινής σεζόν και αν μπορεί η ΑΕΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα τόνισε: «Η αλήθεια δεν μπορούμε να λέμε μεγάλα λόγια αλλά δεν είναι ανέφικτο να φτάσουμε κοντά. Θα πάμε για να πραγματοποιήσουμε μια αξιόλογη πορεία και γιατί όχι και για το πρωτάθλημα».

Δηλώσεις έκανε μια ακόμη αθλήτρια της ΑΕΚ, η Μαρία Καπνίση η οποία τόνισε: Είμαστε και οι δύο νεοφώτιστες ομάδες και είχαμε το άγχος της πρεμιέρας. Θέλαμε το διπλό σε μια τόσο δύσκολη έδρα. Βγάλαμε αυτά που μας είχε ζητήσει ο προπονητής μας μέσα στο γήπεδο και δίκαια πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε μια πολύ νεανική ομάδα, προχωράμε βήμα – βήμα και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X