Πέφτουν στην ίδια την παγίδα τους!
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει στο enwsi.gr για την καλύτερη ΑΕΚ στο χορτάρι και τον πόλεμο... απέξω απέναντι στον πόλο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξεκινά από πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα, έχοντας απέναντι της τον πόλο «Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός», συνασπισμένο στα πάντα.

Έναν πόλο που έχει βαλθεί φέτος να πετύχει ότι δεν πέτυχε πέρυσι. Να της κόψει το δρόμο. Και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Αγωνιστικά κανείς εκ των δύο δεν την κέρδισε ακόμη και τώρα στο ξεκίνημα της που δεν ήταν το ιδανικό. Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το «Χ» που πήρε στην Νέα Φιλαδέλφεια, έχοντας την αβάντα ότι δεν δόθηκε και δεν εξετάστηκε ποτέ το πέναλτι πάνω στον Ελίασον, όπως και δεν δόθηκε η αποβολή Φορτούνη, ενώ πήγε στην Λεωφόρο αμέσως μετά το Μπράιτον και έκλεισε… σπίτια και στόματα με την επιβλητική εμφάνιση της.

Σε ένα ματς που άρχισε με την μεγαλύτερη δυνατή προσβολή σε έναν νεκρό… Αυτό το κρατάμε και να το έχουμε πάντα στο μυαλό μας, διότι έγινε με την ανοχή διοίκησης Παναθηναϊκού, οργανωμένων, ΕΠΟ και Super League, ακόμη και της ίδιας της κυβέρνησης.

Αγωνιστικά έχουν τον Αλμέιδα να αντιμετωπίσουν και δεν τους… βγαίνει. Εξωαγωνιστικά έχουν τον Μελισσανίδη. Και επίσης δεν τους… βγαίνει.

Πέφτουν στην ίδια την παγίδα τους!

Τώρα για ότι έγινε με τον Ατρόμητο, νομίζω το καθαρό μυαλό, οι επαναλήψεις των φάσεων και η ψυχραιμία διαχείρισης της κατάστασης, μας βοηθούν να βλέπουμε την αλήθεια και όχι τον πανικό και τις κραυγές.

Η ΚΕΔ για την φάση του γκολ του Ατρομήτου νομίζω ότι ξεκαθάρισε ότι ακόμη και αν έμπαιναν σωστά οι γραμμές θα ήταν οφσάιντ πιθανότατα ο σκόρερ, αλλά το πρόβλημα που δεν μπήκαν σωστά είναι μεγάλο, σημαντικό και πρέπει να διορθωθεί. Και προφανώς δεν… αγγίζει την ΑΕΚ σε επίπεδο ευθυνών. Τα πέναλτι της ΑΕΚ είναι πεντακάθαρα, όπως και του Ατρομήτου μαζί με την αποβολή Σιντιμπέ. Άρα στο τέλος της βραδιάς δεν υπάρχει εύνοια της ΑΕΚ σε κανένα επίπεδο.

Από εκεί και πέρα αν τους… χάλασε το αφήγημα η νίκη-θρίλερ, μάλλον πέφτουν στην παγίδα που στήνουν οι ίδιοι. Ο ΠΑΟ πήρε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στην Τρίπολη και… καθάρισε το ματς, ενώ ακυρώθηκε επίσης ένα αμφισβητούμενο γκολ του Καλτσά. Επίσης, ο Ολυμπιακός παίρνει σχεδόν κάθε αγωνιστική πέναλτι, όλοι θυμόμαστε την κορυφαία σκηνή θεάτρου με το πέσιμο του Ποντένσε, ενώ μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός φτάσαμε τέλη Σεπτέμβρη και έχει κάνει στο πρωτάθλημα ένα… ταξίδι για εκτός έδρας. Μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Όλα εντός, όλα βατά, όλα άνετα νίκες…

Μάτια έχουμε και βλέπουμε και νου να θυμόμαστε τι έχει γίνει, τι γίνεται.

Στα πέναλτι Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν από 3, ο ΠΑΟ 2. Η ΑΕΚ έχει ήδη 2 αποβολές, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός καμία. Δεν έχει πάντα σημασία πόσα κέρδισες και τι, αλλά αν ήταν. Διότι η ΑΕΚ ψάχνει το πέναλτι του Ελίασον που δεν πήρε, ενώ και τα τρία που πήρε ήταν πεντακάθαρα. Παράδειγμα το αναφέρω για να ξέρουμε πώς να αξιολογούμε και τι.

Η προπαγάνδα που έχει ξεκινήσει από νωρίς φέτος είναι τρομακτικά συντονισμένη και πολύ δυνατή για να λέμε την αλήθεια, ακόμη και δίχως σοβαρά επιχειρήματα. Επικοινωνιακά ο πόλος Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είναι πανίσχυρος, η ΑΕΚ μόνη της δεν είναι. ΠΑΟΚ δεν υπάρχει πια σε τέτοιο επίπεδο κόντρας. Άρα ότι κάνει η ΑΕΚ μόνη της.

Όμως πέραν από τα επικοινωνιακά, τις εντυπώσεις και τις κραυγές, υπάρχει το χορτάρι. Η αλήθεια που δεν αμφισβητείται ποτέ. Η ΑΕΚ του Αλμέιδα ξεκινά φέτος ως φαβορί για τον τίτλο, γιατί κράτησε τον κορμό της, ενισχύθηκε σε μεγάλο βαθμό και μπαίνει στο γήπεδο με έναν χαρακτήρα που δεν έχει καμία άλλη ομάδα που θέλει το πρωτάθλημα. Κρατήστε τα αυτά.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X