ΑΕΚ: Για τη νίκη (18:00) και καλή εμφάνιση με Διομήδη στο ντεμπούτο του Τζούκιτς

Εικόνες από το ΑΕΚ - Πανελλήνιος για το τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 τον Διομήδη στη Νέα Κίο για το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει σήμερα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει στις 18:00 τον Διομήδη στη Νέα Κίο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Η «Ένωση» προέρχεται από τη νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στην Πυλαία ωστόσο θέλει σήμερα να συνδυάσει τη νίκη με μια επιβλητική εμφάνιση. Η ΑΕΚ έχει γυρίσει σελίδα και στην τεχνική ηγεσία καθώς ο Ντράγκαν Τζούκιτς που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας θα πραγματοποιήσει σήμερα το ντεμπούτο του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.  Ο Σέρβος προπονητής δούλεψε τις τελευταίες ημέρες με τους παίκτες του και ελπίζει σήμερα να δει μια τελείως διαφορετική εικόνα μέσα στο γήπεδο που θα ανταποκρίνεται και στην δυναμική της ΑΕΚ.

Λιάπης: «Έχουμε ήδη ανασυγκροτηθεί»

Ο πίβοτ της ΑΕΚ, Νίκος Λιάπης, μίλησε στο aek.gr για το σημερινό παιχνίδι τονίζοντας πως η ομάδα έχει ήδη ανασυγκροτηθεί και θέλει να παίξει στο επίπεδο που μπορεί: «Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Προερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση και έχουμε ήδη ανασυγκροτηθεί. Πρέπει να εμφανιστούμε πιο δυνατοί τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Και να αρχίσουμε να αγωνιζόμαστε στο επίπεδο που είμαστε ικανοί να παίξουμε». Όσον αφορά την προϊστορία των αγώνων, ΑΕΚ και Διομήδης Άργους έχουν τεθεί αντιμέτωποι 50 φορές ανεξαρτήτου έδρας για τη Handball Premier, 26 στην Αθήνα και 24 στο Άργος. Η «Ένωση» μετρά 32 νίκες, οι «Λύκοι» 16, ενώ 2 αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν δίχως νικητή. Στα γκολ, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σκοράρει 1353 τέρματα (646 εκτός έδρας), ενώ οι «πράσινοι» 1224 (633 εντός έδρας). Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στον Διομήδη Άργους στη Handball Premier είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 172 τέρματα.

 

Το πρόγραμμα της Handball Premier (2η αγωνιστική)

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- ΓΑΣ Κιλκίς 32-14

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Δαϊς 17:00, ΑΣΕ Δούκα- Πανελλήνιος ΓΣ

(Σκλαβενίτης- Βήτας, Μίγκας)

ΔΑΚ Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας ManDynamic- Iωνικός Affidea

(Λινάρδος- Νικολαϊδης, Αγγελίδης)

Νέα Κίος 18:00, Διομήδης Άργους- ΑΕΚ

(Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν, Ανταλής)

Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023

Σπίτι του Χάντμπολ 17:00, ΠΑΟΚ- Bianco Monte Δράμα

(Πατιός- Τσιάνας, Μεϊμαρίδης)

Σπίτι του Χάντμπολ 19:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- Ζαφειράκης Νάουσας

(Θεοδοσίου- Παπούλιας, Μιχαηλίδης)

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X