ΟΦΗ: «Μπήκε» ο Πασαλίδης ενόψει ΑΕΚ, μέρος της προπόνησης Ριέρα και Ντίκο

ΟΦΗ: «Μπήκε» ο Πασαλίδης ενόψει ΑΕΚ, μέρος της προπόνησης Ριέρα και Ντίκο
Photo Credits: INTIME

Οι Νουά Ντίκο και Αντριάν Ριέρα έβγαλαν μέρος της προπόνησης ενώ ο Πασαλίδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΚ ετοιμάζεται ο ΟΦΗ, ενώ μειώνονται τα προβλήματα και συνεχίζει την προετοιμασία εν όψη του αγώνα,

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από το ματς με τον Παναιτωλικό και τέθηκε (1-1) στη διάθεση του Βάλντας Νταμπράουσκας για τον αγώνα του ΟΦΗ με την ΑΕΚ τη Δευτέρα (20:00) στο Ηράκλειο.

Οι Νουά Ντίκο και Αντριάν Ριέρα έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και έχουν ελπίδες να μπουν στην αποστολή των Κρητικών. Ο Νίκος Χριστογεώργος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Τετάρτης (27/9) στο Αγρίνιο, έκαναν αποθεραπεία, με το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους να περιλαμβάνει ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (30/9) στις 10:30.

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X