Λουτρό αλήθειας για τη διαιτησία στη Λεωφόρο - Από ανάποδο πλάγιο το γκολ του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ! (VIDEO)

Λουτρό αλήθειας για τη διαιτησία στη Λεωφόρο - Από ανάποδο πλάγιο το γκολ του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ! (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο ντέρμπι της Λεωφόρου με την ΑΕΚ με γκολ που προήλθε από ανάποδο πλάγιο και όμως οι «πράσινοι» φωνάζουν για τη διαιτησία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος στην «πράσινη» προπαγάνδα για τη διαιτησία του Σιμόνε Σότσα βάζει το βίντεο που φέρνει στο φως το enwsi.gr και δείχνει ξεκάθαρα πως ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με γκολ που προήλθε από ανάποδο πλάγιο.

Μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό (1-2) ακούσαμε και διαβάσαμε διάφορα για τη διαιτησία του Ιταλού ρέφερι, Σιμόνε Σότσα. Και τι δεν είδαμε σε κομμάτια που γράφτηκαν… Ζητούσαν, φώναζαν για αποβολή του Γαλανόπουλου με δεύτερη κίτρινη, αλλά είχαν ξεχάσει να αναφέρουν πως η πρώτη δεν υπήρχε.

Επίσης υπήρχαν αιχμές για το γκολ της ΑΕΚ, το 1-1 δηλαδή, όπου ο Χουάνκαρ βρέθηκε στο έδαφος με τα ριπλέι να αποδεικνύουν πως δεν υπήρξε τίποτε περίεργο στη φάση.

Και απόψε το enwsi.gr αποφάσισε να τους κάνει ένα λουτρό αλήθειας με ντοκουμέντα. Και ποια είναι αυτά; Το γκολ του Τζούρισιτς δεν έπρεπε να μετρήσει… Και γιατί αυτό; Διότι πολύ απλά προήλθε από ανάποδο πλάγιο.

Και εμείς δεν λέμε λόγια. Φέρνουμε στο φως βίντεο που δείχνει ξεκάθαρα αυτό που υποστηρίζουμε…

Δείτε το βίντεο γιατί τα πολλά λόγια είναι περιττά:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X