Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ιταλίας (27/9)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ιταλίας (27/9)

Μετά τη νίκη της Γιουβέντους, η αγωνιστική δράση στην Serie A συνεχίζεται και τα προγνωστικά Ιταλίας για όλες τις αναμετρήσεις είναι έτοιμα στο Betone

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάλιαρι – Μίλαν           19:30

Καλό ματς στη Σαρδηνία και δύσκολο για τη Μίλαν που έχει κερδίσει τέσσερα στα πέντε παιχνίδια μέχρι στιγμής. Η Κάλιαρι έχει χάσει τρία από τα τέσσερα τελευταία της. Επίσης, οι γηπεδούχοι έχουν χάσει 28 από τις προηγούμενες 37 συναντήσεις τους με τη Μίλαν. Η ήττα με 5-1 από την Ίντερ ήταν ένα πλήγμα για τις προοπτικές του τίτλου της Μίλαν, αλλά οι «Ροσονέρι» έχουν ανακάμψει και πηγαίνουν στη Σαρδηνία αυτή την εβδομάδα για το διπλό αφού εξακολουθούν να βρίσκονται κοντά στην κορυφή της Serie A. Προέρχεται από το 1-0 εντός επί της Βερόνα αν και το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο υπέρ της. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύονται από νωρίς με μόλις δύο βαθμούς στο ενεργητικό τους. Με τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία τους, τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν ακόμη χειρότερα για τους Σαρδηνούς. Εχασαν στο τελευταίο τους ματς με 2-0 από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο.

Προγνωστικό στοιχήματος: Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Η Μίλαν θα περάσει εύκολα ή δύσκολα από το νησί. Διπλό.

Εμπολι – Σαλερνιτάνα   19:30

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας είναι η Εμπολι δίχως βαθμούς στο ενεργητικό της μετά από πέντε αγώνες. Είναι πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 1-0 από την πρωτοπόρο Ιντερ. Η Σαλερνιτάνα δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση. Εχει τρεις πόντους όλους από τις ισάριθμες ισοπαλίες στα πέντε πρώτα ματς. Δεν έχει νίκη. Παραχώρησε 1-1 στην Φροζινόνε στην τελευταία πριν τη σημερινή αγωνιστική. Πέρυσι η Εμπολι νίκησε 2-1 την ομάδα από το Σαλέρνο.

Προγνωστικό στοιχήματος: Δεν είναι ομάδες με ρόστερ για πολλά πράγματα. Η Εμπόλι έχει ευκαιρία για την πρώτη της νίκη σε ματς που δύσκολα θα ξεφύγει από το Under 2,5 goals.

Σε καλή κατάσταση η Αταλάντα, θέλει να πλησιάσει άμεσα τις θέσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ. Προέρχεται από δυο νίκες, μια στην Ευρώπη επί της Ράκοφ και μια στο πρωτάθλημα επί της Κάλιαρι και οι δυο με 2-0 εντός έδρας. Η γηπεδούχος Βερόνα μετά από ένα καλό ξεκίνημα, έχει κολλήσει. Δυο ήττες και μια ισοπαλία την έχουν ρίξει στη μέση της βαθμολογίας. Εχασε μάλλον εύκολα στο Μιλάνο. Το 1-0 από τη Μίλαν είναι μικρό για τη διαφορά που είχαν οι δυο ομάδες.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Αταλάντα δείχνει ότι ανεβαίνει. Μπορεί το διπλό στη Βερόνα. Είναι και καλύτερη ομάδα.

Ιντερ – Σασουόλο          21:45

Διαβάστε περισσότερα

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X