Ο Ντε Τζέρμπι για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Ντε Τζέρμπι για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως είναι ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι!

Δεν θα φύγει τώρα, φυσικά, από τους Μαδριλένους, αλλά ο Αντσελότι, όμως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν και η διοίκηση εξετάζει ήδη περιπτώσεις υποψηφίων για να τον διαδεχθούν.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ραδιοφονικός σταθμός Cadena Ser σε αυτή τη λίστα των ανθρώπων της Ρεάλ έχει προστεθεί εσχάτως και το όνομα του προπονητή της Μπράιτον.

Ο Ντε Τζέρμπι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην αγγίκή ομάδα και έχει κερδίσει τον θαυμασμό όλων στην Ευρώπη. Μπορεί να ηττήθηκε από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στην Πρέμιερ Λιγκ φέτος έχει πέντε νίκες και μία ήττα μέχρι τώρα.

O 44χρονος Ιταλός προπονητής βρίσκεται στο «τιμονι» της Μπράιτον από το καλοκαίρι του 2022 και σε 46 παιχνίδια έχει 24 νίκες, 7 ισοπαλίες και 15 ήττες.

 

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X