ΑΕΚ: Ο «Τζόκερ» Ροντόλφο Πισάρο ήταν gamechanger στη Λεωφόρο και το δείχνουν οι αριθμοί του

ΑΕΚ: Ο «Τζόκερ» Ροντόλφο Πισάρο ήταν gamechanger στη Λεωφόρο και το δείχνουν οι αριθμοί του
Photo Credits: INTIME

Ο Ροντόλφο Πισάρο ήταν καθοριστικός στη Λεωφόρο, ήταν το gamechanger στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό (1-2) και το δείχνουν οι αριθμοί του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο «Τζόκερ» ήταν καθοριστικός στη Λεωφόρο, ήταν το gamechanger στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1-2) και το δείχνουν οι αριθμοί του.

Ο Ροντόλφο Πισάρο ήταν, τελικά, παίκτης-κλειδί για να φθάσει η ΑΕΚ στον θρίαμβο της Λεωφόρου με 1-2 επί του Παναθηναϊκού.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα… Κατ’ αρχήν ως φαίνεται ο Ματίας Αλμέιδα τον προτίμησε από τον Ζίνι στην αποστολή της ΑΕΚ. Να θυμίσουμε πως ο Μεξικανός άσος είχε μείνει εκτός αποστολής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-1) με τον Ανγκολέζο να παίρνει τη θέση του, να μπαίνει ως αλλαγή και να κάνει εξαιρετικό ματς.

Ο Αλμέιδα, όμως, είναι δίκαιος ως προπονητής. Έχει αποδείξει ότι γι’ αυτόν όλοι οι παίκτες είναι ίδιοι και όλοι εφόσον του αποδείξουν ότι αξίζουν, θα πάρουν την ευκαιρία τους. Προφανώς ο «Pelado» είδε τις τελευταίες μέρες ότι ο «Τζόκερ» αξίζει, τον πήρε στην αποστολή και αυτός τον δικαίωσε…

Ο Πισάρο κλήθηκε να μπει στο ματς ως αλλαγή. Εκεί γύρω στο 64′ αντί του Γκατσίνοβιτς που κατά γενική ομολογία δεν κινήθηκε στα γνωστά του στάνταρ. Και ο άλλοτε άσος της Ίντερ Μαϊάμι έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά…

Μπήκε μέσα και έδειξε γιατί το περασμένο καλοκαίρι ο Αλμέιδα επέμεινε στην απόκτησή του μόλις ενημερώθηκε πως ο παίκτης είναι «φευγάτος» από το MLS ελέω άφιξης του Λιονέλ Μέσι. Ο «Τζόκερ» μπήκε και κατάφερε σε 26 λεπτά να είναι καθοριστικός στην έκβασή του ματς.

Και αυτό δεν συνιστά προσωπική εκτίμηση, αλλά το δείχνουν και οι αριθμοί βάσει του sofascore. Ξέχωρα, βέβαια, πως έχει ενεργή συμμετοχή στο 2-1 του Πινέδα με την μπαλιά που κάνει στον Τσούμπερ πριν εκείνος σεντράρει στην καρδιά της πράσινης άμυνας, με τον Ορμπελίν να σκοράρει.

Ο Πισάρο, λοιπόν, αγωνίστηκε 26 λεπτά και σ’ αυτά κατέγραψε σημαντικά νούμερα. Είχε 19 επαφές με την μπάλα. Σημαντικός αριθμός. Είχε 86% αποτελεσματικότητα στις πάσες του, έξι στις επτά συγκεκριμένα. Είχε μία πάσα-κλειδί, εννοείται ότι είναι η μπαλιά στον Τσούμπερ, ενώ είχε και μία προσπάθεια για γκολ που δεν βρήκε στόχο.

Επίσης επιχείρησε δύο ντρίμπλες με μία να είναι επιτυχημένη, είχε μία κερδισμένη μονομαχία στον αέρα, έκανε ένα φάουλ, ενώ είχε τρία τάκλιν.

Με απλά λόγια ο Πισάρο τα έκανε όλα στο γήπεδο. Είχε σημαντικότατη συμβολή στο δημιουργικό παιχνίδι της ΑΕΚ, ενώ βοήθησε και αμυντικά.

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Τσακίρης: Αντίο Αραούχο και όλες οι ερωτήσεις σας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X