
Τα καλύτερα είχε να πει ο θρύλος των Χιούστον Ρόκετς και προπονητής, Χακίμ Ολάζουον, για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς βρέθηκε στο πλευρό του «Hakeem the Dream», όπως και άλλοι παίκτες έχουν κάνει στο ΝΒΑ, για να μάθει περισσότερες κινήσεις στο παιχνίδι του μέσα στη ρακέτα.
Ο Γιάννης ευχαρίστησε τον Χακίμ για τη συνεργασία τους, όμως και ο τελευταίος είχε να πει κάποια πράγματα για τον Έλληνα διεθνή:
«Είναι υπέροχο να βλέπεις έναν τύπο σαν τον Γιάννη να συνεχίζει να ψάχνει τρόπους να βελτιώσει το παιχνίδι του και να φτάσει σε καλύτερο επίπεδο. Αυτό λέει πολλά για εκείνον, τη σκληρή δουλειά του και την αποφασιστικότητα του να είναι η καλύτερη εκδοχή που μπορεί.
Ήταν μεγάλη τιμή να δουλέψω μαζί του. Περάσαμε πολύ ωραία και διασκεδαστικά, επειδή έχουμε κοινές ρίζες, αφού και οι δικοί του γονείς είναι από τη Νιγηρία. Συζητήσαμε για αρκετά πράγματα για το μπάσκετ και όχι μόνο. Ήταν πολύ όμορφα».
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Η ΑΕΚ κρεμά στα… μανταλάκια όσους «πολέμησαν» το γήπεδο – Σε… περίοπτη θέση στο Μουσείο της ΑΕΚ οι Βασιλόπουλος, Μάλλιος, Λαφαζάνης και Σκουρλέτης!
- Αλλάζει πιθανότατα ώρα το ΑΕΚ-Άρης τη Δευτέρα
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Η αισιόδοξη πλευρά μιας ανολοκλήρωτης στάσης
- «Πιθανός προορισμός για τον Οτσόα η ΑΕΚ και ο Αλμέιδα»



«Δρακόντεια» μέτρα την Τετάρτη στο «Ελ. Βενιζέλος» – Αναχωρούν οπαδοί Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

ΑΕΚ: Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια με Ολυμπιακό το Σάββατο στο Ολυμπιακό Χωριό!

Κυριακίδης για το βραβείο Fair Play της ΑΕΚ Κ17: Κοινός προσανατολισμός και κοινές αξίες (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ δίνει φίλικό με τον Οδυσσέα Μοσχάτου για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών κ

Με Χόιλουντ και Άντονι η Γιουνάιτεντ στον «τελικό» της Κωνσταντινούπολης