Αραβίδης: "Δεν με αφήνει αδιάφορο το ενδιάφερον μεγάλων συλλόγων"

Κέρδισαν ακόμα περισσότερους πόντους εκτίμησης Αραβίδης και Λαμπρόπουλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aravidisΟ Χρήστος Αραβίδης ήταν και πάλι εκ των κορυφαίων της νίκης του Πανιωνίου επί του ΠΑΟΚ με 2-0, σκοράροντας το πρώτο γκολ της ομάδας του στο χθεσινό παιχνίδι. Ο επιθετικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης μίλησε στον sportfm 94.6 για την επιτυχία αυτή, αλλά και για το μέλλον του, αφού ως γνωστών υπάρχει ενδιαφέρον απο την ΑΕΚ, αλλά και άλλες ομάδες. Ο ίδιος γνωστοποίησε ότι τον ενδιαφέρει πρώτα ο Πανιώνιος, ο οποίος έχει προτεραιότητα. Ωστόσο τόνισε ότι δεν τον αφήνει αδιάφορο το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων στην Ελλάδα.

«Εκείνο που κοιτάζω είναι οι υποχρεώσεις μου με τον Πανιώνιο. Προσωπικά έχω πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση του Πανιωνίου. Είμαι συγκεντρωμένος για την ομάδα, η οποία μου έχει δώσει πάρα πολλά. Το συμβόλαιο μου λήγει, όμως προτεραιότητα έχει ο Πανιώνιος για να πετύχει η ομάδα την παραμονή της στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα, θα κοιτάξω τι είναι καλύτερο για εμένα και τι μπορεί να πετύχω. Δεν με άφηνε αδιάφορο να συζητήσω με μεγάλους συλλόγους της Ελλάδας, όμως θα ήθελα να ζήσω την εμπειρία του εξωτερικού. Με την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο ελπίζω να φτάσω σε αυτό. Σε κάθε περίπτωση, όμως, αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτό που κάνω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X