Κόντρα στον ΠΑΟΚ, με το μυαλό και στον... Ελγκέτα (17:00 enwsi.gr)

Ποδαρικό για την ΑΕΚ με το δεξί και με ανατροπή, 3-1 τον Παμβοχαϊκό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÐÁÌÂÏ×ÁÉÊÏÓ (VOLLEYLEAGUE 2013-2014)Δύο ημέρες μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση του Γιώργου Κλαρούδα από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, η Ένωση υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (17:00 enwsi.gr) στο κλειστό γήπεδο της Γλυφάδας για τη 13η αγωνιστική της Volleyleague. Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να πάρουν το τρίποντο, που θα τους βοηθήσει να μειώσουν από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, έχοντας στον πάγκο τους τον μέχρι πρότινος βοηθό προπονητή, Άκη Φλαούνα.

To enwsi.gr σας έχει ενημερώσει για τον “εκλεκτό” που θέλουν να φέρουν στην ομάδα, οι άνθρωποι της Ένωσης. Τον Αργεντίνο, Χόρχε Ελγκέτα.

Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά τριών βαθμών στην Volleyleague με τον Άρη να βρίσκεται ανάμεσά τους, αλλά με αγώνα περισσότερο (5. ΑΕΚ 21, 6. Άρης 20*, 7. ΠΑΟΚ 18). Το χθεσινό (18/1) ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Φοίνικα Σύρου πήγε στο τάι μπρέικ (3-2). Έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν το τρίποντο και η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση στους 5 βαθμούς.

Για την ΑΕΚ δε θα αγωνιστεί ο Ηρακλής Παπαδόπουλος που ταλαιπωρείται ακόμα από το πρόβλημα τραυματισμού στη μέση, ενώ ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα με δύο απουσίες. Πρόκειτε για τους Μιχάλη Χριστοφορίδη και Μπράντλεϊ Λόουσον. Οι “ασπρόμαυροι” έχουν να αντιμετωπίσουν και την κούραση, καθώς πριν το ταξίδι στην πρωτεύουσα έκαναν και αυτό στην Γερμανία για να αντιμετωπίσουν την Ίνγκερσολ Μπιούλ στο CEV Cup.

Η ΑΕΚ θέλει να σημειώσει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ και για να γίνει αυτό θέλει προσοχή. Στον πρώτο γύρο η Ένωση άφησε δύο σετ να πάνε χαμένα και όταν το… “θηρίο” ξύπνησε είχε χαθεί ήδη ο ένας βαθμός.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X