Ο Αργεντινός Χόρχε Ελγκέτα είναι ο "εκλεκτός" για τον πάγκο της ΑΕΚ

Ο Αργεντινός Χόρχε Ελγκέτα είναι ο "εκλεκτός" για τον πάγκο της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αργεντινός προπονητής Χόρχε Ελγκέτα είναι ο προπονητής που θέλουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ προκειμένου να αντικαταστήσει τον Γιώργο Κλαρούδα στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του δικεφάλου.

Ο παλαίμαχος αθλητής, ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε για πέντε χρόνια και σε ελληνικές ομάδες, κορυφαίος ξένος της Α1 το 2006 είναι ο “εκλεκτός” της διοίκησης για τον πάγκο του δικεφάλου. Αυτή την περίοδο εργάζεται στην Όμπρε της Αργεντινής (Α1), ενώ έχει επίσης κοουτσάρει τη Σαρμιέντος (Α1) και την Εθνική ομάδα νέων της Κολομβίας. Πρόκειται για έναν σπουδαίο αθλητή βόλεϊ, ο οποίος επιθυμεί να πραγματοποιήσει ανάλογη καριέρα και ως προπονητής, γι’ αυτό και βλέπει την ΑΕΚ ως την ιδανική ευκαιρία για να πραγματοποιήσει ένα βήμα στη νέα του καριέρα.

Στην ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία ότι η συμφωνία θα ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα και ο Ελγκέτα θα αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει παρακολουθήσει την ομάδα εδώ και αρκετό καιρό, τόσο μέσω DVD, όσο και μέσω διαδικτύου. Δεσμεύεται όμως με συμβόλαιο με τον Όμπρε (την οποία ανέβασε στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής) και με βάση τα τωρινά δεδομένα θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο να προλάβει να είναι εδώ ως το τέλος του μήνα, όταν και η ΑΕΚ θα διεκδικήσει το Λιγκ Καπ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X