Μαύρος στο enwsi.gr: "O Μελισσανίδης είναι εγγύηση για όλους" (VIDEO)

Δύο γενιές επιθετικών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dimitriadis - maurosΟ Θ(ε)ωμάς Μαύρος ήταν ένας εκ των εκλεκτών καλεσμένων στη γιορτή του enwsi.gr για τον έναν χρόνο στον διαδικτυακό “αέρα” και μίλησε για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και για τον κόσμο της ΑΕΚ.

“Οι ευχή είναι το 2014 να ανέβει η ΑΕΚ στη Β’ Εθνική και να μπουν τα θεμέλια για το γήπεδο. Πιστεύω ότι θα γίνουν και τα δύο. Αυτή είναι η πίστη μου και αυτό που νιώθω μέσα μου”, τόνισε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και πρώην πρόεδρος της Ένωσης, ενώ αναφερόμενος στον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και στην ενίσχυση του ρόστερ υποστήριξε:

“Υπάρχουν άνθρωποι γι’ αυτόν τον τομέα που νομίζω ότι θα φροντίσουν γι’ αυτό το θέμα. Σίγουρα όμως όταν ανεβαίνεις σκαλοπάτια χρειάζεσαι και ενισχύσεις. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι μια μεγάλη εγγύηση για τους οπαδούς της ομάδας και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα του. Ο καθένας απ’ τον τομέα του και να βοηθάμε την ΑΕΚ και τον Δημήτρη στην προσπάθεια που κάνει για την ομάδα”.

Ο Θ(ε)ωμάς των φίλων της ΑΕΚ θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα προς τον κόσμο:

“Υπομονή να κάνει ο κόσμος. Αυτό είναι το κυριότερο γιατί δε μπορείς να αλλάξεις τα πάντα από τη μια στιγμή στην άλλη. Να έχει πίστη και αγάπη στην ομάδα, να έχει ενότητα και πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται”.

Σε ότι αφορά στο enwsi.gr, οι ευχές του αποτελούν δύναμη για όλους μας:

“Να τα εκατοστήσετε. Να είστε πρώτοι στην ενημέρωση. Αντικειμενικοί, δίκαιοι και σωστοί και υγεία να έχετε πάνω απ’ όλα”.

[youtube id=”sgMS053ubJE” width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X