Μπρέντφορντ: Ο ιδιοκτήτης της παίζει κανονικά στοίχημα μέσω συμφωνίας με την FA

Μπρέντφορντ: Ο ιδιοκτήτης της παίζει κανονικά στοίχημα μέσω συμφωνίας με την FA
Photo Credits: INTIME

Ο ιδιοκτήτης της Μπρέντφορντ παίζει κανονικά στοίχημα μέσω συμφωνίας με την FA

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Guardian, έχει ξεσπάσει σάλος στην Αγγλία κατά της ομοσπονδίας επειδή αποκαλύφθηκε πως ο ιδιοκτήτης της Μπρέντφορντ, Μάθιου Μπέναμ μπορεί νόμιμα να παίζει στοίχημα μετά από μυστική συμφωνία που έκανε με την FA.

Ο Guardian έβαλε… φωτιές στην αγγλική ομοσπονδία με την αποκάλυψή του πως ο ιδιοκτήτης της Μπρέντφορντ, Μάθιου Μπέναμ μπορεί να παίζει στοίχημα κανονικά και να ποντάρει χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του μετά από μυστική συμφωνία που έχει υπογράψει με την FA.

Κάπως έτσι η ομοσπονδία έχει βρεθεί να κατηγορείται για διπλά στάνταρ, αφού επιτρέπει στον συγκεκριμένο άνθρωπο να τζογάρει νόμιμα με τα στοιχεία του, παρ’ ότι είναι ιδιοκτήτης της ομάδας, αλλά την ίδια στιγμή επέβαλε πριν λίγους μήνες ποινή αποκλεισμού οκτώ μηνών στον επιθετικό των «μελισσών», Ιβάν Τόνεϊ, που βρέθηκε να έχει παίξει 232 στοιχήματα.

Ο Μάθιου Μπέναμ είναι ένας από τους συγκεκριμένους εκατομμυριούχους ιδιοκτήτες ομάδων που έχουν αυτή την ειδική δυνατότητα. Ο ίδιος στοιχηματίζει μέσω μίας βρετανικής εταιρείας του, της MSPP Admin, η οποία «παίζει» στην Αγγλία και στο Χονγκ Κονγκ μέσω ιδιωτικών αντισυμβαλλόμενων, δηλαδή ανθρώπων που έχουν παίξει ένα στοίχημα και έχουν την διάθεση να το πουλήσουν ενώ είναι σε εξέλιξη είτε για να αυξήσουν τα κέρδη είτε να μειώσουν την χασο

Ο πρόεδρος της Μπρέντφορντ, Κλιφ Κράουν είναι ένας από τους συνιδιοκτήτες της εταιρείας αυτής μαζί με τον πρώην διευθυντή της ομάδας και φίλο του Μπέναμ και συνεργάτη του, Φίλιπ Γουόλ.

Σύμφωνα με στοιχεία που είδε ο Guardian, μερικά από τα στοιχήματα ποντάρονται κανονικά με τα στοιχεία του Μάθιου Μπέναμ. Κανένα από τα στοιχήματα που βρέθηκε τόσο στο όνομά του όσο και σε εκείνο της εταιρείας δεν είχαν τοποθετηθεί σε ποδοσφαιρικούς αγώνες που έχουν γίνει στην Αγγλία.

Κανονικά βάσει της νομοθεσίας της ομοσπονδίας απαγορεύεται σε οποιονδήποτε ασχολείται με το ποδοσφαίρου να στοιχηματίζει σε οποιδήποτε παιχνίδι στον κόσμο για να προστατεύεται η ακεραιότητα του σπορ. Όποιοι παραβαίνουν το νόμο αυτό απειλούνται με σκληρές ποινές, ειδικά αν είναι παίκτες.

Πλέον, έχουν αρχίσει να εγείρονται ερωτηματικά και να δημιουργείται προβληματισμός γύρω από την συμφωνία αυτή της FA με κάποιους ιδιοκτήτες, η οποία υπάρχει εδώ και μία δεκαετία.

Αντίστοιχο καθεστώς με εκείνο του Μπέναμ, απολαμβάνει και η οικογένεια Κόατς που έχει την Bet365 και την Στόουκ Σίτι, αλλά και ο μεγαλομέτοχος της Μπράιτον, Τόνι Μπλουμ.

Η FA φαίνεται να έχει κάνει αίτημα για να μάθει κατά πόσο ο Μπέναμ έχει τοποθετήσει στοιχήματα με τα προσωπικά του στοιχεία.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X