"Μπουλντόζες μετά τον Μάρτιο στη Νέα Φιλαδέλφεια"

"Μπουλντόζες μετά τον Μάρτιο στη Νέα Φιλαδέλφεια"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

stratos apostolaki nestoridisΟ Γενικός Διευθυντής της “Δικέφαλος 1924” Νίκος Στράτος και η δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, Ευτυχία Αποστολάκη, αποκάλυψαν στη γιορτή του enwsi.gr ότι μετά τον Μάρτιο θα αρχίσουν τα έργα για το γήπεδο.

“Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι προχωράμε με γοργά βήματα για το γήπεδο. Θα δείτε πολλά αποτελέσματα και πολλά μετά τον Μάρτιο”, τόνισε ο κ. Στράτος εμφανώς πεπεισμένος ότι αυτή τη φορά τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την επιστροφή της ΑΕΚ στο “σπίτι” της, ενώ την αισιοδοξία και την πεποίθησή της εξέφρασε και η δήμαρχος της περιοχής, η οποία κάνει ό, τι περνάει απ’ το χέρι της για να δει ξανά την Ένωση στη Νέα Φιλαδέλφεια:

“Μέσα στο 2014, επειδή τα πράγματα πλέον προχωράνε σε πολύ καλούς ρυθμούς, μετά τον Μάρτιο θα δούμε αποτελέσματα. Θα μπει η μπουλτόζα, θα αρχίσει να γίνεται το γήπεδο και όλοι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα έχουν το σπίτι τους πια στη Νέα Φιλαδέλφεια”.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X