Πρώτο βήμα πρόκρισης στο κύπελλο στην «πράσινη» έδρα (VIDEO)

Πρώτο βήμα πρόκρισης στο κύπελλο στην «πράσινη» έδρα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lyberopoulos2Το τελευταίο σημαντικό τρόπαιο για την ποδοσφαιρική ΑΕΚ είναι το κύπελλο Ελλάδος την περίοδο 2010-11. Εστω και αν η κάθετη πτώση της ομάδας δεν επέτρεψε να το χαρεί πολύ ο κόσμος. Εκείνη η πορεία είχε πολλά σημαντικά σημεία και αναμφίβολα περιλαμβάνεται και το ματς που έγινε μια μέρα σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια. Ο πρώτος προημιτελικός έφερε την Ενωση στην έδρα του Παναθηναϊκού και με δύο γκολ του Νίκου Λυμπερόπουλου, οι «κιτρινόμαυροι» έθεσαν βάσεις για την πρόκριση.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ αμύνθηκε σωστά, αλλά οι «πράσινοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο δεύτερο μέρος όμως, υπήρξε η «κιτρινόμαυρη» αντεπίθεση. Με προβολή από το σημείο του πέναλτι, ο Λυμπερόπουλος άνοιξε το σκορ. Και πριν καλά – καλά προλάβουν στον Παναθηναϊκό να καταλάβουν τι είχε συμβεί, με εκτέλεση φάουλ (σε μια από τις λίγες επιτυχημένες είναι η αλήθεια, έπειτα από κόντρα σε σώμα αντιπάλου), ο «Λύμπε» έστειλε εκ νέου τη μπάλα στα δίχτυα. Η ΑΕΚ νίκησε με 2-0, πήρε προβάδισμα πρόκρισης, αν και η ρεβάνς ήταν….θρίλερ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”vxvvsKslwo0″ width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X