ΑΕΚ: Ξεκίνησαν τα «ερυθρόλευκα» ψέματα για ματς που λίγο έλειψε να κλέψουν τη νίκη στην «Ένωση»

ΑΕΚ: Ξεκίνησαν τα «ερυθρόλευκα» ψέματα για ματς που λίγο έλειψε να κλέψουν τη νίκη στην «Ένωση»
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε αυτό που κάνει καλύτερα από τον καθένα, προπαγάνδα και ψέμματα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν ήταν καλή απέναντι στην Πυλαία και αυτό το παραδέχονται πρώτα οι ίδιοι.

Αυτό ωστόσο δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν διαιτητή να έρχεται στο γήπεδο της και να την αντιμετωπίζει με ασέβεια.
Την στιγμή που η ΑΕΚ έχει κάθε λόγο να έχει παράπονα για τα διαιτητικά σφάλματα που λίγο έλειψε να της στοιχίσουν τη νίκη αλλά και την σωματική ακεραιότητα των παικτών της, στον Ολυμπιακό ξεκίνησαν πάλι την αστεία προπαγάνδα.
Μιλάνε για διαιτησία για το ματς της ΑΕΚ με την Πυλαία αυτοί που πριν λίγες μέρες τους μέτρησε εκπρόθεσμο γκολ στο ημίχρονο του Σούπερ Καπ.  Από το ματς με την Πυλαία μόνο η ΑΕΚ δικαιούται να έχει σοβαρά παράπονα από τους δύο διαιτητές και να περιμένει την τιμωρίας τους. Καθώς με τις αποφάσεις τους, λίγο έλειψε να της στερήσουν τη νίκη.

Παράπονα σοβαρά με επιχείρημα, τόσο για το παθητικό, αλλά και στο πειθαρχικό αφού δεν δόθηκαν δίλεπτα εις βάρος της Πυλαίας σε βίαια μαρκαρίσματα, ενώ της ακυρώθηκε κανονικό γκολ με τον Ηλιόπουλο το οποίο αρχικά το μέτρησαν και το πήραν πίσω!

Παράλληλα στην ΑΕΚ έχουν γνώση για τις περίεργες και μυστήριες διεργασίες που γίνονται για τον ορισμό της 3ης αγωνιστικής και την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Εκεί όπου προσπαθούν να αφαιρέσουν το αποκλειστικό δικαίωμα της ΑΕΚ για τον ορισμό της αναμέτρησης και λένε ότι πρέπει να συναποφασίσει και ο Ολυμπιακός.
Η ΑΕΚ έχει ορίσει ως γηπεδούχος, η εν λόγω αναμέτρηση να γίνει Σάββατο 7/10 στις 19:00, σύμφωνα με τις ημέρες και ώρες που τις δίνει το αποκλειστικό δικαίωμα, η ειδική προκήρυξη του πρωταθλήματος.

AEK Basket Queen by Betsson: Όλα τα νέα για Σάκοτα, μεταγραφές και αποχωρήσεις
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X