Χρήστος Κωστής: «Με τον Μελισσανίδη ο κόσμος να κοιμάται ήσυχος» (VIDEO)

Χρήστος Κωστής: «Με τον Μελισσανίδη ο κόσμος να κοιμάται ήσυχος» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kostisΜια από τις μεγάλες δόξες του παρελθόντος βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο «Πρυτανείο» όπου το enwsi.gr έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Ο Χρήστος Κωστής φάνηκε σίγουρος ότι η ΑΕΚ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο «τιμόνι» της, θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια, ενώ ο σχολίασε ότι ο βασικός στόχος της ομάδας είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Α’ Εθνική, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μπορεί.

«Με την παρουσία του κ. Μελισσανίδη στα κοινά της ΑΕΚ ο κόσμος της ομάδας δεν έχει να φοβάται τίποτα.  Πρέπει να κοιμάται ήσυχος και να είναι σίγουρος  ότι η ομάδα θα ανακάμψει. Βασικός στόχος είναι η ομάδα να ανέβει στην  Α’ Εθνική και να πάρει το πρωτάθλημα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Εμείς που έχουμε ζήσει την ΑΕΚ σε διαφορετικές συνθήκες και καταστάσεις  το περιμένουμε αυτό, είμαστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή αυτό θα υλοποιηθεί».

[youtube id=”-199mMxwmQE” width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X