Καρυπίδης στο enwsi.gr: «Για τα ελληνικά δεδομένα η ΑΕΚ είναι ότι πιο τέλειο υπάρχει» (VIDEO)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

karipidisΣτην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του enwsi.gr ο Σάββας Καρυπίδης εκπροσώπησε τους αθλητές του χάντμπολ, μαζί με τον Διονύση Γεωργιάδη. Ο έμπειρος άσος της ΑΕΚ μίλησε για την φετινή σεζόν και τους στόχους που έχουν τεθεί, ενώ σχολίασε και την προσπάθεια που έκανε η ΑΕΚ στο να προχωρήσει στην Ευρώπη.

Αναλυτικά

«Να ευχηθώ στο enwsi.gr καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μας σαν τμήμα χάντμπολ. Εμείς σαν τμήμα του χάντμπολ θα επιδιώξουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να κατακτήσουμε και τους δύο τίτλους. Με τον κ. Λαζόπουλο φτιάξαμε μια πολύ καλή ομάδα για τα ελληνικά δεδομένα είναι πιο τέλειο υπάρχει. Ευελπιστώ ότι οι στόχοι μας αυτή την στιγμή είναι το ντάμπλ και πιστεύω με δουλειά να επιτευχθούν».

Η Ευρώπη δεν πήγε όπως περιμένατε οι ίδιοι. Θεωρείς ότι πρέπει να γίνουν ακόμα μεγαλύτερα άλματα για να φτάσει η ΑΕΚ κάποια στιγμή να είναι και μια υπολογίσιμη δύναμη στο ευρωπαϊκό στερέωμα;

«Βασικά οι ομάδες δεν χτίζονται από την μια μέρα στην άλλη.  Παρ’ όλες τις μονάδες που είχαμε φέτος με ένα καλό ρόστερ και καλούς παίκτες. Οι ομάδες χτίζονται από χρόνο σε χρόνο. Θεωρώ ότι δεν ήταν αποτυχία γιατί  γνωρίζοντας την Ευρώπη εδώ και δέκα χρόνια, θεωρώ ότι παίξαμε καλά στην Ευρώπη. Απλά ο παράγοντας τύχη συνετέλεσε στο να μην περάσουμε στους ομίλους».

[youtube id=”-We88kinc8E” width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X