Πιθανό πρόβλημα και με Άμραμπατ στην ΑΕΚ λόγω Κυπέλλου Εθνών Αφρικής!

Πιθανό πρόβλημα και με Άμραμπατ στην ΑΕΚ λόγω Κυπέλλου Εθνών Αφρικής!
Photo Credits: INTIME

Κίνδυνος να χάσει και τον Άμραμπατ η ΑΕΚ λόγω Κυπέλλου Εθνών Αφρικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Κύπελλο Εθνικής Αφρικής δημιουργεί ακόμη έναν «πονοκέφαλο» για την ΑΕΚ, αφού μετά τους Ζίνι και Μουκουντί που είναι πολύ πιθανό αν όχι βέβαιο να είναι στις αποστολές των Ανγκόλα και Καμερούν για τη διοργάνωση, φαίνεται να υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο και για τον Άμραμπατ.

Πάμε, όμως, να πάρουμε τα πράγματα ένα-ένα… Κατ’ αρχήν ο «πονοκέφαλος» για τον τεχνικό του Μαρόκου, Ουαλίντ Ρεγκραγκί ακούει στο όνομα του Ζακάρια Αμπουχάλ της Τουλούζ. Ο άσος των «βιολετί» τραυματίστηκε στο ματς του Conference League με την Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ και είναι πιθανό να λείψει καιρό. Έτσι εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, θα χάσει τη διοργάνωση.

Έτσι ο προπονητής της Εθνικής Μαρόκου έχει μια ομάδα επιλογών για να τον αντικαταστήσει με τον Νορντίν Άμραμπατ ανάμεσα στους υποψήφιους.

Κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει κάποια ματς πρωταθλήματος από τα μέσα Γενάρη που θα γίνει η σέντρα, με τον αριθμό τους να εξαρτάται από την πορεία των ομάδων τους.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της ΑΕΚ που συμπίπτουν με τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (13/01 – 11/02):

Ατρόμητος-ΑΕΚ (13/01)

ΑΕΚ-ΟΦΗ (20/01)

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (27/01)

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (03/02)

ΑΕΚ-Κηφισιά (10/02)

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X