Τεν Χαγκ: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σταματάμε να πιέζουμε»

Τεν Χαγκ: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σταματάμε να πιέζουμε»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να εξηγήσει την πτώση στην απόδοση της ομάδας του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έρικ Τεν Χαγκ παραδέχτηκε ότι δεν ξέρει γιατί οι παίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σταμάτησαν να τρέχουν και υποσχέθηκε να φτάσει στη ρίζα του προβλήματος στην προσπάθειά του να καταλάβει την ανησυχητική πτώση της ομάδας του.

Εάν η ομάδα του Ολλανδού τεχνικού ηττηθεί εκτός έδρας από την Μπέρνλι στην Premier League απόψε, θα είναι η πρώτη φορά που η Γιουνάιτεντ έχει χάσει τέσσερις διαδοχικούς αγώνες από τον Δεκέμβριο του 2015, όταν ο Λούις Φαν Χάαλ γνώρισε ήττες από Βόλφσμπουργκ, Μπόρνμουθ, Νόριτς Σίτι και Στόουκ Σίτι.

Ο Τεν Χαγκ είπε στους παίκτες του από την πρώτη μέρα ότι πρέπει να δουλέψουν σκληρά. Όταν ρωτήθηκε αν ήξερε γιατί οι παίκτες του είχαν σταματήσει να πιέζουν και να κυνηγούν την επανάκτηση της μππάλας τόνισε: «Όχι. Όταν βρίσκεσαι σε μια περίοδο όπως εμείς, πάντα ως προπονητής κάνεις αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό σου. Η δουλειά μου είναι να τους κάνω να κάνουν τη δουλειά».

Ο Τεν Χαγκ σκοπεύει να συνομιλήσει με τους παίκτες και να χρησιμοποιήσει ανάλυση βίντεο ως μέρος της προσπάθειάς του να διορθώσει το πρόβλημα. «Ως προπονητής έχεις πολλά εργαλεία και φροντίζω να τα χρησιμοποιώ. Πρέπει να είσαι δημιουργικός, πρέπει να είσαι καινοτόμος. Το κάνετε σε ομάδες, μεμονωμένα, το κάνετε μέσω βίντεο, το κάνετε σε προσωπικές συνομιλίες. Έχετε πολλά εργαλεία για να προπονήσετε, για να βεβαιωθείτε ότι η ομάδα [οδηγείται] προς τη σωστή κατεύθυνση».

Εν τω μεταξύ, διέψευσε ότι το Sports Entertainment Group (SEG), το πρακτορείο που τον εκπροσωπεί, είχε υπερβολική συμμετοχή σε μεταγραφές στη Γιουνάιτεντ. Ένα δημοσίευμα στη Daily Mail ανέφερε ότι κάποιο προσωπικό της Γιουνάιτεντ εξέφρασε ανησυχίες για τη SEG και την επιρροή του επικεφαλής της που είναι επίσης ο ατζέντης του Τεν Χαγκ. Ο Χόιλουντ και ο Άμραμπατ εντάχθηκαν στη SEG πριν ολοκληρώσουν τις μεταγραφές τους στη Γιουνάιτεντ. Όταν ρωτήθηκε εάν κάποιο πρόσωπο του συλλόγου έχει έρθει σε αυτόν με ανησυχίες για τον ρόλο της SEG, είπε: «Για αποφάσεις παικτών, μεταγραφές, είναι πάντα 50-50, έχουμε και οι δύο δικαίωμα να ασκήσουμε βέτο: ο σύλλογος, που εκπροσωπείται από τον [διευθυντή ποδοσφαίρου] και εγώ».

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X