Στην Αγγλία απορούν πώς η Μπράιτον έχασε από την ΑΕΚ και κέρδισε τη Γιουνάιτεντ που έχει 13 φορές μεγαλύτερο μπάτζετ!

Στην Αγγλία απορούν πώς η Μπράιτον έχασε από την ΑΕΚ και κέρδισε τη Γιουνάιτεντ που έχει 13 φορές μεγαλύτερο μπάτζετ!
Photo Credits: INTIME

Τρελάθηκαν οι Άγγλοι με τη νίκη της ΑΕΚάρας απέναντι στη Μπράιτον, λίγες μέρες μετά τη νίκη των «γλάρων» επί της Γιουνάιτεντ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την τεράστια νίκη της ΑΕΚ επί της Μπράιτον με 3-2 μέσα στην Amex για τους ομίλους του Europa League, προκλήθηκαν πολλές απορίες από τους Άγγλους.

Η αξία της Μπράιτον ανέρχεται στις 376.3 εκατ. λίρες και κατάφερε να κερδίσει την μεγάλη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της οποίας η αξία φτάνει στις 882.3 λίρες!

Την Πέμπτη, η ΑΕΚ με «όπλο» της το πάθος και την… κιτρινόμαυρη ψυχή της, και κατέχοντας το μέταλλο του νικητή, πέτυχε ένα μικρό θαύμα απέναντι σε μια ομάδα η οποία ακόμα και οικονομικά είναι πολύ πιο ισχυρή από την ίδια.

Συγκεκριμένα και όπως βλέπουμε στην παρακάτω δημοσίευση, η αξία του ρόστερ της ΑΕΚ είναι 67.8 εκατ. λίρες, κάτι παραπάνω από 300 εκατ. από τη Μπράιτον, την οποία κέρδισε με εμφατική εμφάνιση με 2-3 μέσα στο Λονδίνο για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League!

Δείτε τη δημοσίευση του ftbl:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FTBL (@ftbl)

 

AEK Basket Queen by Betsson: Όλα τα νέα για Σάκοτα, μεταγραφές και αποχωρήσεις
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X