Κέρδισαν ακόμα περισσότερους πόντους εκτίμησης Αραβίδης και Λαμπρόπουλος

Κέρδισαν ακόμα περισσότερους πόντους εκτίμησης Αραβίδης και Λαμπρόπουλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aravidisΕίναι δεδομένο πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν πλέον σχηματίσει μια ξεκάθαρη άποψη και για τον Αραβίδη και για τον Λαμπρόπουλο. Και γι αυτό και τους έχουν αμφότερους, όπως έχετε διαβάσει από το enwsi.gr,  οχι στις υψηλές θέσεις της μεταγραφικής λίστας, αλλά μια ανάσα από την απόκτηση τους. Ωστόσο είχαν την ευκαιρία πριν από λίγο να παρακολουθήσουν οι «κιτρινόμαυροι», έστω και από τηλεοράσεως και τον Αραβίδη και τον Λαμπρόπουλο εν δράσει. Στο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ και ο ένας και ο άλλος έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι.

Ο Αραβίδης πέτυχε γκολ και άνοιξε το σκορ, ενώ και πάλι έκανε… “άλογα” τους αντίπαλους αμυντικούς.  Ενώ ο Λαμπρόπουλος είχε πολύ καλή παρουσία στην άμυνα ως αριστερός στόπερ στην τριάδα. Μάλιστα έκανε και ορισμένες καίριες επεμβάσεις στο ματς.  Τόσο ο Αραβίδης, όσο και ο Λαμπρόπουλος κέρδισαν ακόμα περισσότερους πόντους με την σημερινή τους εμφάνιση, στην ήδη δεδομένη εκτίμηση των ανθρώπων της ΑΕΚ.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X