Ντράξλερ: «Καθοριστικό το οικονομικό για να πάω στο Κατάρ»

Ντράξλερ: «Καθοριστικό το οικονομικό για να πάω στο Κατάρ»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιούλιαν Ντράξλερ παραδέχτηκε αυτό που συζητούν… όλοι, πλην των ποδοσφαιριστών, χαρακτηρίζοντας τα χρήματα σαν έναν σημαντικό παράγοντα για την απόφασή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιτέλους, βρέθηκε και κάποιος να το πει ανοιχτά! Για τον Γιούλιαν Ντράξλερ ο λόγος και την μεταγραφή του στην Αλ Αχλί, με τον Γερμανό εξτρέμ να παραχωρεί συνέντευξη μερικές ημέρες μετά την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μιλώντας, λοιπόν, στην «Bild», ο Ντράξλερ παραδέχτηκε χωρίς περιστροφές -σε αντίθεση με του περισσότερους συναδέλφους του- ότι η επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ πάρθηκε με το οικονομικό κριτήριο να παίζει καθοριστικό ρόλο!

«Θα μπορούσα να πω ότι μετά από 12 χρόνια στην Ευρώπη, το μόνο που με νοιάζει είναι να γνωρίσω μια νέα κουλτούρα, να αποκτήσω μια νέα διεθνή εμπειρία και να συμμετάσχω σε ένα έργο στον αραβικό κόσμο», είπε αρχικά ο 29χρονος άσος.

Και συμπλήρωσε με νόημα: «Ακόμα κι αν αυτά τα θέματα είναι ειλικρινά αληθινά, θα έλεγα ψέματα εάν υποστήριζα ότι η οικονομική πτυχή δεν ήταν επίσης καθοριστική σε αυτήν την απόφαση. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτό το νέο οικονομικό πλαίσιο, μου πρόσφερε ακόμη περισσότερες επιλογές, τόσο για την οικογένεια μου, όσο και για άλλα έργα εκτός ποδοσφαίρου».

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X