Ο Αντσελότι αποθέωσε τον Μπέλινγχαμ: «Είναι πιο έξυπνος από άλλους όταν επιτίθεται σε δεύτερο χρόνο»

Ο Αντσελότι αποθέωσε τον Μπέλινγχαμ: «Είναι πιο έξυπνος από άλλους όταν επιτίθεται σε δεύτερο χρόνο»
Photo Credits: INTIME

Ο Κάρλο Αντσελότι, ύμνησε τον Μπέλινγχαμ και αναφέρθηκε στην οξυδέρκειά του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ πήρε τη νίκη απέναντι στην Ουνιόν στο 90+4′, κάνοντας το 1-0 στην εκπνοή. Ο Βαλβέρδε έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με τον Ρένοβ να αποκρούει αλλά να ακολουθούν κόντρες και ο Μπέλινγχαμ να ευνοείται, για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μέσα από τη μικρή περιοχή.

Ο προπονητής της «βασίλισσας», Κάρλο Αντσελότι, ύμνησε τον 20χρονο διεθνή Άγγλο και αναφέρθηκε στην οξυδέρκειά του. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ πέτυχε το έκτο του γκολ σε έξι παιχνίδια αυτή τη σεζόν.

«Έχει ποιότητα και φαίνεται σαν να είναι τυχερός. Είναι πιο έξυπνος από άλλους όταν επιτίθεται σε δεύτερο χρόνο. Έχει αυτή την ποιότητα και το εκμεταλλεύεται στο έπακρο», ανέφερε ο Αντσελότι.

Ο Αντσελότι είπε επίσης ότι ο Βινίσιους θα επιστρέψει για τον αγώνα κόντρα στη Λας Πάλμας την επόμενη εβδομάδα: «Είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Κάνει τη διαφορά. Ο Βινίσιους θα επιστρέψει την επόμενη Τετάρτη. Θα δούμε αν θα τα καταφέρει για την Κυριακή εναντίον της Ατλέτικο».

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X