Τουρκία: Ακραία πρόκληση της Hurriyet - «Να επιτεθούμε στα στρατιωτικοποιημένα ελληνικά νησιά» (VIDEO)

Τουρκία: Ακραία πρόκληση της Hurriyet - «Να επιτεθούμε στα στρατιωτικοποιημένα ελληνικά νησιά» (VIDEO)

Η εφημερίδα Hurriyet φιλοξενεί άρθρο στο οποίο καλείται η Τουρκία να... επιτεθεί στην Ελλάδα, ενώ αμφισβητείται και η κυριότητα σε δεκάδες ελληνικά νησιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενώ η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν κατέδειξε εμφατικά ότι βρισκόμαστε σε περίοδο αποκλιμάκωσης της έντασης μεταξύ των δύο χωρών, η εφημερίδα Hurriyet φιλοξενεί άρθρο στο οποίο καλείται η Τουρκία να… επιτεθεί στην Ελλάδα, ενώ αμφισβητείται και η κυριότητα σε δεκάδες ελληνικά νησιά.

Συγκεκριμένα, ο αρθρογράφος της Hurriyet Νεντίμ Σενέρ σχολιάζει πως «πρέπει να πλήξουμε στρατιωτικά τα ελληνικά νησιά που είναι στρατιωτικοποιημένα» και πως «πρέπει να καθοριστεί η κυριαρχία σε 150 νησιά και βραχονησίδες του Αιγαίου»

«Πρέπει να πολεμήσουμε, η Τουρκία πρέπει να πολεμήσει για να τα σταματήσει τις επιθέσεις που δέχεται εναντίον της στην περιοχή. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος» σχολίασε ο Νεντίμ Σενέρ και προσθέτει:

«Κανονικά η Ελλάδα δεν πρέπει να θεωρείται κράτος. Επαναστάτησε πριν απο λίγα χρόνια, την ίδρυσαν 3 χώρες, διόρισαν ηγέτη έναν γερμανό πρίγκιπα, Αυτό το ανύπαρκτο κράτος μας επιτίθεται και μας προκαλεί με έναν ‘φθηνό’ τρόπο. Μια χώρα που η Τουρκία με ένα σπρώξιμο θα μπορούσε να την αποτελειώσει, τώρα πήρε μαζί της την Αμερική και κάνει νταϊλίκια στην Τουρκία. Απέναντι μας βλέπουμε το μπλοκ που υπάρχει.

Αυτό που λέω ξεκάθαρα είναι πως η Τουρκία στο ζήτημα των νησιών, που σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λωζάνης έχει δίκιο, φτάνει στο σημείο να χάνει το δίκιο της. Τους λέμε στο Αιγαίο υπάρχουν νησιά, νησίδες και βραχονησίδες και πως θα πρέπει να καθοριστεί η κυριαρχία του. Επίσης, αφου λέμε πως στέλνουν στρατιωτικές δυνάμεις, τα στρατιωτικοποιούν. Τότε ας πάμε να τα χτυπήσουμε να τελειώνουμε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος».

Πηγή: newsbomb.gr

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X