
Η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε χαρούμενη για την πρόκρισή της στα προημιτελικά της Γουαδαλαχάρα, ενώ ευχαρίστησε το κοινό που πήγε να τη δει.
Η Σάκκαρη ήταν καταιγιστική, επικράτησε 2-0 σετ (6-2, 6-2) της Καμίλα Τζιόρτζι και προκρίθηκε στα προημιτελικά του 1000αριού τουρνουά στη Γουαδαλαχάρα, όπου θα αντιμετωπίσει την Εμιλιάνα Αράνγκο, Νο180 στην παγκόσμια κατάταξη. Στις δηλώσεις της εξέφρασε τη χαρά για τη νίκη της και ευχαρίστησε το κοινό που πήγε να την δει.
Αναλυτικά οι δηλώσεις της Σάκκαρη:
Για την νίκη της: «Πάντα είναι να παίζεις απέναντι στην Καμίλα, πολλές φορές είναι απρόβλεπτη, σκληρή και καταπληκτική παίκτρια. Είμαι ευχαριστημένη που κατάφερα να ανατρέψω την εις βάρος μου κατάσταση στο δεύτερο σετ και είμαι χαρούμενη που είμαι στα προημιτελικά».
Για το γεγονός ότι επικράτησε σε πολλά rallies με διάρκεια: «Ήταν από τους στόχους, να προσπαθήσω να παίξω μεγάλους σε διάρκειας πόντους».
Για την στήριξη που λαμβάνει: «Η Ελλάδα είναι μακριά από εδώ, δεν ξέρω αν είναι Έλληνες ή απλά υποστηρικτές μου, αλλά τους ευχαριστώ που ήρθαν εδώ και με τέτοια ζέστη και μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό».
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Νέο πρόβλημα με Στάνκοβιτς στην ΑΕΚ! – Δεν παίζει σίγουρα με Άρη, Παναιτωλικό και Άγιαξ
- Παπαπέτρου-Τσαρούχα «τσάκισαν» την ΑΕΚ, σε νέα όργια για τα «καλομαθημένα» του Λιόλιου!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Βρε, λέτε να φύγει ο Κορδόν;
- Τρελαμένοι στην ΑΕΚ με τη διαιτησία στην Πάτρα: Οι ξένοι έξαλλοι με τους «γκρι» του Λιόλιου! – «Αυτά που είδαμε ήταν πρωτόγνωρα!»



Μπεος: « Ο Βόλος δεν θα παίξει ρόλο για να τιμωρηθεί καμία ομάδα

Ολυμπιακός: Κίνδυνος για νέα τιμωρία έδρας 2-4 αγωνιστικών

Super League: Ισοπαλία στο Περιστέρι (1-1) για Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα

Super League: Παραπαίει ο Ολυμπιακός, γκέλα (2-2) και στον Βόλο – Εικόνες ντροπής στο φινάλε με… ντου οπαδών των Πειραιωτών! (VIDEO)

Βόλος – Ολυμπιακός: Τρέχουν στα αποδυτήρια οι παίκτες και οι διαιτητές – Υπέφεραν από τη χρήση δακρυγόνων (VIDEO)