Άρχισαν τα... ωραία με Σκάρπα στον Ολυμπιακό: Θέλει να γυρίσει στη Βραζιλία (ΦΩΤΟ)

Άρχισαν τα... ωραία με Σκάρπα στον Ολυμπιακό: Θέλει να γυρίσει στη Βραζιλία (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Σκάρπα δεν είναι απ' ό,τι φαίνεται ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό και θέλει να γυρίσει στη Βραζιλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δημοσιογράφος από τη Βραζιλία υποστηρίζει πως το ενδεχόμενο της επιστροφής του Σκάρπα στην Παλμέιρας είναι ανοιχτό, με την ομάδα να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του, όπως και η Φλαμένγκο.

Ο Γκουστάβο Σκάρπα έχει αγωνιστεί συνολικά σε πέντε φετινά παιχνίδια του Ολυμπιακού, από τα οποία τα περισσότερα ήταν ως αλλαγή. Μέχρι στιγμής δεν έχει κατορθώσει να σκοράρει σε κάποιο από αυτά, ούτε να προσφέρει ασίστ. Όπως, μάλιστα, υποστηρίζουν στο εξωτερικό, η θητεία του στην Ελλάδα αναμένεται να είναι αρκετά σύντομη.

Πιο αναλυτικά, σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ, ο δημοσιογράφος, Αλβάρο Λουρέιρο, υποστηρίζει πως η Παλμέιρας καλοβλέπει την περίπτωση του μεσοεπιθετικού, για το επόμενο μεταγραφικό παράθυρο. Όπως αναφέρει, μάλιστα, ο ίδιος στην ανάρτησή του, η ομάδα από το Σάο Πάολο δεν είναι η μόνη που ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.

«Προτιμάει Παλμέιρας από Φλαμένγκο ο Σκάρπα»

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί πόλο έλξης και για τη Φλαμένγκο, η οποία επίσης τον πρόσθεσε στα «ραντάρ» της. Ο σύλλογος από το Ρίο θεωρεί πως ο Σκάρπα είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να τη βοηθήσει να επιστρέψει δυναμικά. Ωστόσο εκείνος φαίνεται να προτιμάει την πρώτη περίπτωση, αφού αποτελεί μία συνταγή την οποία ήδη γνωρίζει.

Πάντως και στις δύο περιπτώσεις, η ενδεχόμενη μεταγραφή του Βραζιλιάνου αφορά το μεταγραφικό παράθυρο του Γενάρη και όχι άμεση απόκτηση. Θυμίζουμε πως ο Γκουστάβο Σκάρπα ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, από την οποία ήρθε και με μορφή δανεισμού τον περασμένο Αύγουστο.

«Αποκλειστικό! Καλά νέα για την Παλμέιρας! Ο Γκουστάβο Σκάρπα θα μπορούσε να επιστρέψει στον σύλλογο στις αρχές του 2024. Η Φλαμένγκο έδειξε επίσης ενδιαφέρον για τον παίκτη, αλλά εκείνος θέλει να επιστρέψει στον προηγούμενο σύλλογό του, ειδικά δεδομένης της ταραχώδους στιγμής που βιώνει η ομάδα του Ρίο», ανέφερε αναλυτικότερα ο δημοσιογράφος, στην ανάρτηση του στο Twitter.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X