Συγκινημένη μετά τη νίκη της η Μαρία Σάκκαρη (VIDEO)

Συγκινημένη μετά τη νίκη της η Μαρία Σάκκαρη (VIDEO)

Δεν περνάει και την καλύτερη φάση της καριέρας της η Μαρία Σάκκαρη και το τουρνουά της Γουαδαλαχάρα ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μαρία, βλέπετε, αγαπάει το Μεξικό και το Μεξικό… λατρεύει τη Μαρία, κάτι που έχει βοηθήσει την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια να κάνει μεγάλες πορείες στη Γουαδαλαχάρα τα τελευταία δύο χρόνια.

Τα ξημερώματα η 28χρονη τενίστρια επέστρεψε στις νίκες στο tour με το 2-0 επί της Στορμ Χάντερ και στην on court συνέντευξή της ήταν αρκετά συγκινημένη.

«Δεν θα μπορούσα να ζητήσω ένα καλύτερο μέρος για να έρθω και να ξεπεράσω τους φόβους μου, τις αμφιβολίες μου και τα δύσκολα συναισθήματά μου», είπε η Νο.9 τενίστρια στον κόσμο. «Πριν το ματς ήμουν ενθουσιασμένη που επέστρεφα στο court. Νιώθω σα να είναι τουρνουά της χώρας μου, δεν κάνω πλάκα. Μακάρι να είχαμε τουρνουά στην πατρίδα μου, αλλά ίσως μπορώ να πάρω την υπηκοότητα, να είμαι Ελληνίδα και Μεξικανή! Είναι απίστευτο που έρχομαι εδώ κάθε χρόνο και ζω αυτό. Είναι συγκλονιστικό».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X