Αντίπαλοι ΑΕΚ: «Στόχος μας η πρωτιά στον όμιλο», δηλώνει ο τεχνικός της Μπράιτον

Αντίπαλοι ΑΕΚ: «Στόχος μας η πρωτιά στον όμιλο», δηλώνει ο τεχνικός της Μπράιτον
Photo Credits: INTIME

Επικίνδυνη... αποστολή περιμένει την ΑΕΚ στο Μπράιτον και αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις του προπονητή των «γλάρων», Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιταλός τεχνικός σε δηλώσεις του στον τοπικό Τύπο αναφέρθηκε στα ματς της Ευρώπης και δη στην πρεμιέρα με την ΑΕΚ επισημαίνοντας πως ο στόχος της Μπράιτον στον 2ο όμιλο του Europa League είναι η κατάκτηση της πρωτιάς.

«Πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε τρία ματς την εβδομάδα», είπε για την ευρωπαϊκή πρόκληση της Μπράιτον ο Ντε Τσέρμπι.

«Πρέπει να κάνουμε έξυπνη διαχείριση στο ρόστερ διατηρώντας το στιλ μας, το DNA μας ως ομάδα», επισήμανε και πρόσθεσε: «Σίγουρα οι αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν είναι ένα πρόβλημα. Μπορώ να αλλάξω ομάδα, 11 παίκτες ανά παιχνίδι, αλλά ο στόχος είναι να διατηρήσουμε το στυλ μας, να διατηρήσουμε το DNA μας, να κερδίσουμε το παιχνίδι».

«Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρωτιά στον όμιλο», ανέφερε ακόμη ο Ντε Τσέρμπι, ο οποίος, καταλήγοντας, έθεσε ως στόχο της Μπράιτον την έξοδο στην Ευρώπη και την επόμενη σεζόν.

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X