Αντίπαλοι ΑΕΚ: Χαμός στη Μαρσέιγ, παραιτείται και ο πρόεδρος της ομάδας μετά από απειλές για τη ζωή του

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Χαμός στη Μαρσέιγ, παραιτείται και ο πρόεδρος της ομάδας μετά από απειλές για τη ζωή του
Photo Credits: INTIME

Χαμός στη Μαρσέιγ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με το «Eurosports», ο Πάμπλο Λονγκόρια θα παραιτηθεί από τη θέση του ως πρόεδρος της Ολιμπίκ Μαρσέιγ, μετά από απειλές για τη ζωή του από οπαδούς της ομάδας!

Η χθεσινοβραδινή συνάντηση μεταξύ οργανωμένων οπαδών και εκπροσώπων της διοίκησης της Μαρσέιγ πιθανότατα θα έχει εξαιρετικές συνέπειες στο άμεσο μέλλον για τον σύλλογο της Μασσαλίας!

Πιεσμένος από όσα συνέβησαν (σημειώνεται ότι δεν ήταν παρών στην συνάντηση) ο Μαρθελίνο ανακοίνωσε στους παίκτες του σήμερα το πρώι (19/09) ότι παραιτείται από τεχνικός της ομάδας.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η ισπανική έκδοση του «Eurosports», αποκαλύπτει ότι σκέψεις αποχώρησης κάνει και ο πρόεδρος του club Πάμπλο Λονγκόρια!

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο ισχυρός άνδρας της ομάδας θα παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου μετά από απειλές κατά της ζωής του που δέχθηκε από ultras του συλλόγου.

Κώστας Τσίλης: Η ΑΕΚ για κάποιες κινήσεις, δεν γίνεται να μην βιαστεί
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X