Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ (19/9)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά  Τσάμπιονς Λιγκ (19/9)

Η πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζει στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος. Προγνωστικά και για τις οκτώ αναμετρήσεις της ημέρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου. Πρόκειται για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και αποτελεί το μήλον της έριδος σε κάθε ποδοσφαιρική σεζόν. Το Τσάμπιονς Λιγκ αναμένεται και φέτος ξεχωριστό, με ματς τα οποία θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα και προγνωστικά τα οποία σίγουρα θα ξεχωρίσουν σε κάθε στοίχημα που πρόκειται να παίξετε. Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ είναι μόνο για τις αποδόσεις αφού εντός αγωνιστικού χώρου έχουμε δει όλα τα προηγούμενα χρόνια να ανατρέπονται πολλές ισορροπίες.

Δεν έχει μπει καλά στη σεζόν η Λάτσιο. Μπορεί το διπλό επί της Νάπολι πριν τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων να έδωσε αυτοπεποίθηση μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα όμως ήρθε η νέα ήττα από την Γιουβέντους εκτός έδρας για να επαναφέρει την γκρίνια. Ο Μαουρίτσιο Σάρι νιώθει ήδη πίεση όμως η διοίκηση τον στηρίζει και αυτό φάνηκε και με τις μεταγραφές των τελευταίων ημερών. Η Ατλέτικο Μαδρίτης από την πλευρά της προσπαθεί να βρει σταθερότητα στην απόδοσή της. Από το 7-0 επί της Βαγιεκάνο εκτός έδρας, στην ήττα 3-0 από την Βαλένθια στο “Μεστάγια”. Σίγουρα στο μυαλό του Ντιέγκο Σιμεόνε θα είναι και το ντέρμπι που ακολουθεί με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Προγνωστικό στοιχήματος: Δεν είναι σε καλή κατάσταση οι δύο ομάδες και δείχνουν ευάλωτες αμυντικά. Ακολουθούμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ 22:00

Μια νέα εποχή, μια διαφορετική εικόνα. Μέσι και Νέιμαρ αποτελούν παρελθόν και μόνο ο Εμπαπέ έχει απομείνει για να θυμίζει κάτι από τη γραμμή κρούσης των προηγούμενων ετών. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει διακαή πόθο την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ όμως φέτος έχει λιγότερες πιθανότητες για να φτάσει στον στόχο της σύμφωνα με τα προγνωστικά.Η Ντόρτμουντ από την πλευρά της αφού ξεπέρασε το περσινό σοκ της απώλειας του πρωταθλήματος στην Γερμανία, προσπαθεί να εξελίξει το παιχνίδι της. Στο πρωτάθλημα προερχόταν από δύο ισοπαλίες και ξέσπασε κατά της Φράιμπουργκ σκοράροντας τέσσερις φορές.

Προγνωστικό στοιχήματος: Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος ο άσος και τον βρίσκουμε στο 1.78 στην Novibet.

Μίλαν – Νιουκάστλ 19:45

Ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις όμως προσγειώθηκε απότομα απέναντι στην Ίντερ. Έχασε την μπάλα στο εις βάρος της 5-1, σε ένα ματς όπου δεν κατάφερε σε καμία στιγμή να ακολουθήσει το ρυθμό της αντιπάλου της. Υπάρχει πάντως εμπιστοσύνη προς τον Στέφανο Πιόλι. Από την πλευρά της η Νιουκάστλ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, με το 1-0 επί της Μπρέντφορντ. Πέρυσι είχε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος μαζί με την Μάντσεστερ Σίτι και έτσι επέστρεψε στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 20 χρόνια. Ιδιαίτερο το ματς για τον μέσο Τονάλι, ο οποίος μόλις πριν δύο μήνες έφυγε από το Μιλάνο για την Νιουκάστλ.

Προγνωστικό στοιχήματος: Δύσκολα θα δούμε πολλά γκολ αφού η Νιουκάστλ θα επιδιώξει να κατεβάσει το ρυθμό του αγώνα. Πάμε με το Under 2,5 σε απόδοση 1.96.

Γιουνγκ Μπόις – Λειψία 22:00

Επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γιουνγκ Μπόις κατέκτησε το νταμπλ πέρυσι στην Ελβετία και έχει ξεκινήσει αήττητη το φετινό πρωτάθλημα με τρεις νίκες σε πέντε ματς. Χρειάστηκε να περάσει από τα πλέι-οφ όπου απέκλεισε την Μακάμπι Χάιφα με νίκη 3-0 εντός έδρας. Προέρχεται από δύσκολη νίκη στο πρωτάθλημα όπου κράτησε πάντως το μηδέν στην άμυνα. Η Λειψία από την πλευρά της μπορεί να καυχιέται για την ευστοχία της στις μεταγραφές. Σίμονς και Οπεντά κεντάνε για την ώρα, με την γερμανική ομάδα να σκοράρει άνετα και να πετάει από νίκη σε νίκη. Στην Ευρώπη βέβαια με εξαίρεση το 2020, τα έχει βρει σκούρα.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Λειψία θα βρει κενούς χώρους και θα τιμωρήσει την Γιουνγκ Μπόις, η οποία βγάζει αφέλεια στην ανασταλτική της λειτουργία. Το διπλό στο 1.62.

Μάντσεστερ Σίτι – Ερυθρός Αστέρας 22:00

Ίσως το πιο καυτό φαβορί της βραδιάς. Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε πέρυσι το τρόπαιο το οποίο τόσο πολύ ζητούσε στην καριέρα του ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Είναι λογικό και φέτος να ξεκινάει από τη θέση του φαβορί για να επαναλάβει το επίτευγμα αυτό. Στο πρωτάθλημα, μπορεί να δυσκολεύτηκε απέναντι στην Γουέστ Χαμ όμως πήρε τη νίκη με σκορ 3-1 στο Λονδίνο. Ο Ερυθρός Αστέρας από την πλευρά του κυριαρχεί στην Σερβία όμως οι εμφανίσεις του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δεν ανταποκρίνονται στις επιθυμίες της ομάδας. Στόχος και φέτος είναι να παλέψει έστω για την 3η θέση. Χουάνγκ και Εντιαγέ πήραν χρόνο συμμετοχής κόντρα στην Τσουκαρίτσκι όμως δύσκολα θα ξεκινήσουν βασικοί.

Διαβάστε περισσότερα στο betone.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X