Ανακοίνωσε η UEFA τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων

Ανακοίνωσε η UEFA τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων
Photo Credits: INTIME

Τους διαιτητές για τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στο Europa και το Conference League ανακοίνωσε η UEFA

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στα ευρωπαϊκά ματς των ελληνικών ομάδων στο Europa League και το Conference League!

Στο ματς της ΑΕΚ με την Μπράιτον στην Αγγλία, ορίστηκε ο Εσθονός Κρίστο Τόχβερ με βοηθούς τους Σίλβερ Κόιβ και Στεν Κλάασεν. Τέταρτος θα είναι ο επίσης Εσθονός, Γιόονας Γιάανοβιτς ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Ισπανός Χουάν Μαρτίνεθ Μονιουέρα.

Στην εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ θα υπάρχει αγγλική τετράδα διαιτητών με την UEFA να ορίζει τον Γκρέγκ Πόουσον ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Σάιμον Μπένετ και Λι Μπετς. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τζον Μπρουκς ενώ στο VAR ο Ντάρεν Ίνγκλαντ.

Σε ότι αφορά τον Ολυμπιακό ο οποίος υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Φράιμπουργκ, διαιτητής θα είναι ο Ολλανδός, Άλαρντ Λίντχουτ με βοηθούς τους Ρόζιερ Χόνινγκ και Πάτρικ Ίνια. Τέταρτος θα είναι ο Άλεξ Μπος, ενώ στο VAR θα είναι ο Κλέι Ράπερτι.

Τέλος στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στο Ελσίνκι για την πρεμιέρα του Conference League ορίστηκαν διαιτητές από τη Ρουμανία.

Συγκεκριμένα την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Μάριαν Μπάρμπου, με βοηθούς τους Μιχάι Μάρικα και Λάζλο Μπούσκι. Τέταρτος θα είναι ο Σεμπάστιαν Κολτέσκου ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Καταλίν Πόπα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X